Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

31χρονη Μάνια: "Πήγα αντί για την αδερφή μου σε ραντεβού με κάποιον που φλέρταρε και τον ερωτεύτηκα"

Αληθινή ιστορία!

30 Ιουνίου 2020 14:05
31χρονη Μάνια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Μάνιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Μάνια είναι 31 ετών και ερωτεύτηκε ένα φλερτ της αδερφής της η οποία είναι παντρεμένη και γνώρισε τον άντρα αυτόν στο facebook. Του παρουσιάστηκε ως η αδερφή της σε ένα ραντεβού. Μετά από λίγο καιρό του αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα και κάνανε σχέση κρυφά από την αδερφή της. Η αδερφή της συνεχίζει να τον διεκδικεί και η Μάνια σκοπεύει να τα αποκαλύψει όλα στον άντρα της προκειμένου να σταματήσει να τον ενοχλεί και να τον κρατήσει για την ίδια.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Ντιάνα: "Κρύβω από τον ξάδελφο του άντρα μου ότι περιμένω το παιδί του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Ντιάνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Ντιάνα είναι 32 ετών και είναι παντρεμένη. Φιλοξένησαν τον ξάδερφο του άντρα της με τον οποίο ερωτεύτηκε. Έκανε ερωτική σχέση μαζί του και έμεινε έγκυος από αυτόν. Δεν σκοπεύει να του το πει όμως γιατί δεν θέλει να χωρίσει από τον άντρα της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

29χρονη Στέφη: "Απατώ το αγόρι μου με δεσμευμένους που δεν θέλω να χωρίσουν για να μπορώ να είμαι μαζί τους"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Στέφη, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Στέφη είναι 29 ετών και απατά το αγόρι της με δεσμευμένους και παντρεμένους. Η κατάσταση αυτή την έχει βολέψει καθώς δεν θέλει να χωρίζουν από τις σχέσεις τους τα άτομα που κάνει παράλληλη σχέση. Θέλει και το αγόρι της αλλά και τους δεσμευμένους και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

40χρονη Κάτια: "Θα βάλω κάποιον να φλερτάρει την σύντροφο του πρώην μου για να χωρίσουν"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Κάτιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Κάτια είναι χωρισμένη και η αιτία του χωρισμού της ήταν ο έρωτας της για έναν μικρότερο άντρα. Όταν εκείνος χρειάστηκε να φύγει για το χωριό του η Κάτια τον ακολούθησε, όμως σιγά σιγά ο έρωτας τους άρχισε να σβήνει, έτσι αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην οικογένεια της. Ο πρώην σύζυγος της όμως συζεί με μια άλλη γυναίκα και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Για να τον ξανακερδίσει σκέφτεται να βάλει κάποιον να φλερτάρει την σύντροφο του, ώστε να χωρίσουν και να έχει την ευκαιρία να τον παρηγορήσει για να τα ξαναβρούν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share