Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

31χρονη Λίτσα: "Η μητέρα του συντρόφου μου τα έχει με τον αδερφό μου. Θα αποκαλύψω την σχέση τους"

Αληθινή ιστορία!

25 Ιουνίου 2020 13:02
31χρονη Λίτσα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Λίτσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Λίτσα είναι αρραβωνιασμένη και του χρόνου έχει προγραμματίσει να γίνει ο γάμος. Ο σύντροφος της είναι οικονομικά ευκατάστατος και επειδή εκείνη προέρχεται από φτωχή οικογένεια η μητέρα του δεν την ήθελε για νύφη της από την αρχή, έτσι άρχισε να βάζει λόγια στον γιο της ώστε να την χωρίσει. Μετά από όλα αυτά το ζευγάρι πέρασε μια μεγάλη κρίση στην σχέση του, όμως δεν χώρισε και για να εκδικηθεί η Λίτσα την μέλλουσα πεθερά της θέλει τώρα να αποκαλύψει την παράνομη σχέση που έχει με τον αδερφό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Κάλια: "Παντρεύομαι με κάποιον που μου γνώρισε ο πατέρας μου, αλλά έχω σχέση και με τον πρώην μου"

Η Κάλια είναι έτοιμη να παντρευτεί αλλά δεν ξέρει αν θέλει γιατί ο στρατιωτικός πατέρας της που, είναι παλαιών αρχών, της προξενεύει τον γιο ενός συναδέλφου του παρότι εκείνη έχει σχέση 3 χρόνια με το αγόρι της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Λίτσα: "Ήμουν σε διάσταση και γνώρισα κάποιον άλλον, γύρισα στον άντρα μου κι έμαθα ότι είμαι έγκυος"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Λίτσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Λίτσα παντρεύτηκε πριν 3 χρόνια αλλά είχε μεγάλο πρόβλημα στον γάμο της γιατί δεν ήθελαν τον γαμπρό οι γονείς της λόγω μιας κόντρας ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Όλο αυτό επηρέασε το ζευγάρι και τελικά χώρισαν. Εκείνη την περίοδο πήγε να μείνει σε μια ξαδέρφη της στη Θεσσαλονίκη και γνώρισε έναν άλλον άντρα με τον οποίο ήρθαν πολύ κοντά. Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα ο σύζυγος της, της ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία και έτσι εκείνη επέστρεψε. Όλα φαινόντουσαν καλύτερα μέχρι που πρόσφατα ανακάλυψε πως είναι έγκυος και δεν ξέρει τίνος είναι το παιδί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

49χρονη Άντζυ: "Έχω σχέση με το αγόρι της κόρης μου. Εκείνη έμεινε έγκυος και..."

Η Άντζυ είναι 49 ετών και έχει κάνει παράνομη σχέση με το αγόρι της κόρης της γιατί δεν ήταν ικανοποιημένη από τον γάμο της. Η κόρη της έχει μείνει έγκυος από τον ίδιο και τώρα η Άντζυ σκοπεύει να τους παντρέψει ώστε να τον έχει στην ζωή της παράλληλα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share