Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

49χρονη Άντζυ: "Έχω σχέση με το αγόρι της κόρης μου. Εκείνη έμεινε έγκυος και..."

Αληθινή ιστορία!

23 Ιουνίου 2020 14:51
49χρονη Άντζυ:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 49χρονης Άντζυς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Άντζυ είναι 49 ετών και έχει κάνει παράνομη σχέση με το αγόρι της κόρης της γιατί δεν ήταν ικανοποιημένη από τον γάμο της. Η κόρη της έχει μείνει έγκυος από τον ίδιο και τώρα η Άντζυ σκοπεύει να τους παντρέψει ώστε να τον έχει στην ζωή της παράλληλα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

35χρονη Βούλα: "Θα αποκαλύψω ότι ο γιος, είναι παιδί του κουνιάδου μου. Εκείνος έχει λεφτά, ενώ ο άνδρας μου είναι τεμπέλης"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 35χρονης Βούλας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Βούλα είναι 35 ετών, είναι παντρεμένη και τα είχε παράλληλα με τον κουνιάδο της για καιρό, από τον οποίο είχε μείνει έγκυος και γέννησε το παιδί του, κάτι για το οποίο ο κουνιάδος δεν γνώριζε. Ο άνδρας της είναι τεμπέλης ενώ ο κουνιάδος της έχει λεφτά. Σκοπεύει να αποκαλύψει στον κουνιάδο της ότι το παιδί είναι δικό του ώστε να διεκδικήσει διατροφή για το παιδί είτε να καταφέρει να κάνουν ξανά σχέση.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Νάντια: "Θα παγιδεύσω με άσεμνες φωτογραφίες την κόρη του άντρα μου, για να την διώξω από το σπίτι"

Η Νάντια λίγο πριν τα Χριστούγεννα σκοπεύει να παντρευτεί. Ο σύντροφος της είναι γιατρός και έχει ένα ιατρείο στο οποίο και γνωρίστηκαν. Εκείνος είναι χήρος και έχει μια κόρη 23 χρονών η οποία δεν εγκρίνει τον δεσμό τους. Για να την ξεφορτωθεί η Νάντια, θέλει να την παγιδεύσει με άσεμνες φωτογραφίες και να τις στείλει στον πατέρα της ώστε εκείνος να την διώξει από το σπίτι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share