Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

31χρονη Τάνια: "Ερωτεύτηκα το αγόρι της αδερφής μου. Εκείνος λυπάται να..."

Αληθινή ιστορία!

9 Ιουνίου 2020 15:29
31χρονη Τάνια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 31χρονης Τάνιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Τάνια είναι 31 ετών και έχει κάνει παράνομη σχέση με το αγόρι της αδελφής της. Επειδή τον θέλει πολύ, σκοπεύει να τα πει όλα στην αδερφή της αφού ο ίδιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί την λυπάται.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Τζούλια: "Περιμένω παιδί και ετοιμάζομαι για γάμο αλλά έμαθα ότι ο σύντροφός μου, τα έχει με τη γυναίκα του αδελφού του. Θέλω να τον εκδικηθώ"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 30χρονης Τζούλιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Τζούλια είναι 30 ετών και περιμένει παιδί και σχεδιάζει να παντρευτεί. Ωστόσο, έμαθε ότι ο μελλοντικός της σύζυγος τα έχει παράνομα με τη γυναίκα του αδελφού του. Μέσα στο θυμό της η Τζούλια σκέφτηκε να επισπεύσει το γάμο τους κάνοντας έναν πολιτικό ώστε να γραφτεί το μισό σπίτι στο όνομά της και έπειτα θα επιδιώξει να τα φτιάξει με τον αδερφό του για αντίποινα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Νέλλη: "Είπα ψέματα στο αγόρι μου ότι είμαι έγκυος για να γυρίσει πίσω"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 30χρονης Νέλλης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

"Η Νέλλη είχε σοβαρή σχέση για 4 χρόνια όμως λόγω προβλημάτων που δημιουργούσε η οικογένεια της, εκείνος κάποια στιγμή γνώρισε μια άλλη γυναίκα και έτσι πριν από έναν μήνα χώρισαν. Για να τον φέρει πίσω σε εκείνη του είπε ψέματα πως είναι έγκυος όμως η μητέρα της, που δεν τον θέλει καθόλου, απειλεί να του πει την αλήθεια."

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share