Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

30χρονη Αλίκη: "Έχω σχέση με τον πεθερό που και για να μην μας καταλάβουν φλερτάρει με την μητέρα μου"

Αληθινή ιστορία!

1 Ιουνίου 2020 14:34
30χρονη Αλίκη:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 30χρονης Αλίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Αλίκη παντρεύτηκε μετά από μία σύντομη σχέση 6 μηνών λόγω εγκυμοσύνης. Ο άντρας της δεν είναι κακός όπως λέει η ίδια αλλά είναι ακόμα παιδί. Εργάζεται ως μπάρμαν και θέλει να διασκεδάζει λες και είναι στο λύκειο. Εκείνος που στηρίζει το σπίτι και την οικογένεια είναι ο πεθερός της. Στην αρχή δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους όμως εκείνος έκανε πολύ παρέα με την μητέρα της. Σιγά σιγά άρχισε να ζηλεύει την σχέση τους και μπήκε στην διαδικασία να τον διεκδικήσει και εκείνη. Έτσι έκαναν κρυφά σχέση μαζί και για να μην τους καταλάβουν εκείνος φλερτάρει με την χωρισμένη μητέρα της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Σοφία: "Έμαθα τυχαία ότι η παντρεμένη αδερφή μου έχει παιδί με…τον άντρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 30χρονης Σοφίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Σοφία τον άντρα της τον γνώρισε μέσω της αδερφής της με την οποία ήταν συνάδελφοι. Όταν τους έφερε σε επαφή εκείνη ήταν 6 χρόνια παντρεμένη και έγκυος. Τώρα η Σοφία με τον σύζυγό της κλείνουν 4 χρόνια γάμου και μαθαίνει εντελώς τυχαία πως το παιδί της αδερφής της είναι του συζύγου της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share