Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

37χρονη Νάντια: "Ο άνδρας μου με απάτησε με την φίλη μου. Κάνω πως..."

Αληθινή ιστορία!

29 Μαΐου 2020 13:51
37χρονη Νάντια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 37χρονης Νάντιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Νάντια είναι 37 ετών με δύο παιδιά και ο άνδρας της την απατά με μια φίλη της η οποία δήθεν την συμβούλευε να χωρίσει ρίχνοντας λάδι στην φωτιά όσο δεν γνώριζε για την απιστία αυτή. Παρόλο που έμαθε ότι παρευρίσκεται με τον άνδρα της εξακολουθεί να κάνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Σκοπεύει να κρατήσει τον άντρα της και να απομακρύνει την φίλη της που πάει να της τον πάρει, για αυτό θα πει ψέματα ότι είναι έγκυος.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Λία: "Έχω αποκτήσει παιδί με τον πεθερό μου. Αν δεν χωρίσει ..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 30χρονης Λίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Λία είναι 30 ετών και έχει παιδί με τον πεθερό της ο οποίος είναι ευκατάστατος και τον αγαπά πολύ σε βαθμό που ζηλεύει την πεθερά της. Τον πιέζει να χωρίσει για να είναι μαζί του καθώς σκοπεύει να τα μαρτυρήσει όλα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Ελίνα: "Ο άνδρας μου φλερτάρει με την πρώην σύζυγό του, επειδή ο πατέρας της τον χρηματοδοτεί. Να τον πιστέψω;"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 32χρονης Ελίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Ελίνα είναι 32 ετών και ανακάλυψε κάποια μηνύματα στο κινητό του άνδρα της στα οποία επικοινωνεί με την πρώην του. Η Ελίνα έμαθε από την πρώην του ότι το ξεκίνησε ο άνδρας της ο οποίος όμως ισχυρίζεται ότι το κάνει δήθεν γιατί ο πατέρας της πρώην συζύγου του χρηματοδοτεί την επιχείρηση που έχει και δεν θέλει να τα χάσει όλα και να καταστραφεί οικονομικά. Η Ελίνα δεν είναι σίγουρη ότι της λέει την αλήθεια.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share