Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

31χρονη Φάνη: "Ανακάλυψα ότι η μητέρα μου έβαλε την ξαδέρφη μου να τα φτιάξει με τον άντρα μου"

Αληθινή ιστορία!

26 Μαΐου 2020 14:03
31χρονη Φάνη:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 31χρονης Φανής, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Φανή είναι παντρεμένη 6 χρόνια και από την αρχή η μητέρα της δεν ήθελε τον άντρα της, επειδή δεν είχε σταθερή δουλειά και έκανε μεροκάματα από εδώ και από εκεί. Μετά από 6 χρόνια συνειδητοποίησε και η ίδια πως όλο αυτό δεν είναι εύκολο με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνέχεια εντάσεις στη σχέση τους. Τους τελευταίους μήνες παρατήρησε διαφορά στη συμπεριφορά του και ψάχνοντας ανακάλυψε πως τα έχει φτιάξει με την 24χρονη ξαδέρφη της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

35χρονη Νικολέττα: "Η αδερφή μου έμεινε έγκυος από τον άντρα μου και εκείνος δεν το ξέρει"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 35χρονης Νικολέττας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Νικολέττα είναι 13 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγο της και έχουν 3 παιδιά. Από τότε που χώρισε η μικρότερη αδερφή της, τα πράγματα δυσκόλεψαν ανάμεσα στο ζευγάρι επειδή πήγε να μείνει μαζί τους. Ελεύθερη πλέον εκείνη άρχισε να κάνει τα γλυκά μάτια στον άντρα της αδερφής της με αποτέλεσμα εκείνος να ενδώσει και να την αφήσει έγκυο.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αληθινή εξομολόγηση 39χρονης: "Έχω παιδί με τον άνδρα της κολλητής μου, που το βάφτισε κιόλας"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 39χρονης Θεανώς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Θεανώ είναι 39 ετών και έχει ένα παιδάκι το οποίο έχει αποκτήσει με το νονό του ο οποίος είναι και σύζυγος της κολλητής της φίλης. Η Θεανώ σκοπεύει να μιλήσει στην κολλητή της και να της φανερώσει όλη την αλήθεια, προκειμένου να τον έχει μόνο δικό της. Από την άλλη ο εραστής της την απειλεί ότι αν επιχειρήσει να τα πει όλα στη γυναίκα του τότε θα χωρίσουν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share