Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

35χρονη Νικολέττα: "Η αδερφή μου έμεινε έγκυος από τον άντρα μου και εκείνος δεν το ξέρει"

Αληθινή ιστορία

26 Μαΐου 2020 13:43
35χρονη Νικολέττα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 35χρονης Νικολέττας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Νικολέττα είναι 13 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγο της και έχουν 3 παιδιά. Από τότε που χώρισε η μικρότερη αδερφή της, τα πράγματα δυσκόλεψαν ανάμεσα στο ζευγάρι επειδή πήγε να μείνει μαζί τους. Ελεύθερη πλέον εκείνη άρχισε να κάνει τα γλυκά μάτια στον άντρα της αδερφής της με αποτέλεσμα εκείνος να ενδώσει και να την αφήσει έγκυο.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αληθινή εξομολόγηση 39χρονης: "Έχω παιδί με τον άνδρα της κολλητής μου, που το βάφτισε κιόλας"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 39χρονης Θεανώς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Θεανώ είναι 39 ετών και έχει ένα παιδάκι το οποίο έχει αποκτήσει με το νονό του ο οποίος είναι και σύζυγος της κολλητής της φίλης. Η Θεανώ σκοπεύει να μιλήσει στην κολλητή της και να της φανερώσει όλη την αλήθεια, προκειμένου να τον έχει μόνο δικό της. Από την άλλη ο εραστής της την απειλεί ότι αν επιχειρήσει να τα πει όλα στη γυναίκα του τότε θα χωρίσουν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Εύη: "Τα έχω με τον άνδρα της αδελφής μου, που όμως την άφησε έγκυο…Θα μείνω κι εγώ, για να τον στριμώξω και να τον εκδικηθώ"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 34χρονης Εύης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Εύη είναι 34 ετών και τα έχει με τον άνδρα της αδελφής της. Θέλει να πάρει εκδίκηση από αυτόν γιατί θεωρεί άδικο που άφησε έγκυο την αδελφή της ενώ παράλληλα και στο ίδιο διάστημα τα είχανε και μαζί. Σκοπεύει λοιπόν να μείνει έγκυος από αυτόν και η ίδια η Εύη.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share