Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

35χρονη Βάνα: "Ξέρω για τις απιστίες του άντρα μου και έβαλα την πρώην του να τον χωρίσει από μια άλλη"

Αληθινή ιστορία

25 Μαΐου 2020 14:34
35χρονη Βάνα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 35χρονης Βάνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Βάνα είναι παντρεμένη 12 χρόνια. Στα πρώτα χιόνια του γάμου τους ήταν πολύ ερωτευμένοι όμως σιγά σιγά εκείνος άρχιζε να κοιτάει άλλες γυναίκες. Η Βάνα γνώριζε για τις απιστίες του όμως έκανε τα στραβά μάτια για να μην τον χάσει. Σε μια τελευταία περιπέτεια που είχε με μια άλλη γυναίκα, άρχισε να δένεται μαζί της και φοβούμενη η Βάνα ότι θα την παρατήσει έπεισε μια πρώην του, που ήταν και υπάλληλος στην δουλεία του, να τα ξαναμπλέξει μαζί του ώστε να τον ξεκολλήσει από την άλλη.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Εύη: "Τα έχω με τον άνδρα της αδελφής μου, που όμως την άφησε έγκυο…Θα μείνω κι εγώ, για να τον στριμώξω και να τον εκδικηθώ"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 34χρονης Εύης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Εύη είναι 34 ετών και τα έχει με τον άνδρα της αδελφής της. Θέλει να πάρει εκδίκηση από αυτόν γιατί θεωρεί άδικο που άφησε έγκυο την αδελφή της ενώ παράλληλα και στο ίδιο διάστημα τα είχανε και μαζί. Σκοπεύει λοιπόν να μείνει έγκυος από αυτόν και η ίδια η Εύη.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

43χρονη Φώφη: "Ετοιμάζομαι να παντρευτώ τρίτη φορά και η κόρη μου φλερτάρει τον σύντροφό μου. Θα κάνω τα στραβά μάτια για να μην χαλάσει ο γάμος"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 43χρονης Φώφης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Φώφη είναι 43 ετών και ετοιμάζεται να παντρευτεί τρίτη φορά. Η κόρη της όμως φλερτάρει με τον εννιά χρόνια μικρότερο σύντροφο της Φώφης. Η Φώφη τον θέλει τόσο πολύ που είναι διατεθειμένη να κάνει τα στραβά μάτια προκειμένου να μην χαλάσει ο γάμος της μαζί του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share