Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Αληθινή εξομολόγηση 39χρονης: "Έχω παιδί με τον άνδρα της κολλητής μου, που το βάφτισε κιόλας"

Σοκάρει

25 Μαΐου 2020 13:08
Αληθινή εξομολόγηση 39χρονης:
Follow us on Google News

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 39χρονης Θεανώς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Θεανώ είναι 39 ετών και έχει ένα παιδάκι το οποίο έχει αποκτήσει με το νονό του ο οποίος είναι και σύζυγος της κολλητής της φίλης. Η Θεανώ σκοπεύει να μιλήσει στην κολλητή της και να της φανερώσει όλη την αλήθεια, προκειμένου να τον έχει μόνο δικό της. Από την άλλη ο εραστής της την απειλεί ότι αν επιχειρήσει να τα πει όλα στη γυναίκα του τότε θα χωρίσουν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Εύη: "Τα έχω με τον άνδρα της αδελφής μου, που όμως την άφησε έγκυο…Θα μείνω κι εγώ, για να τον στριμώξω και να τον εκδικηθώ"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 34χρονης Εύης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Εύη είναι 34 ετών και τα έχει με τον άνδρα της αδελφής της. Θέλει να πάρει εκδίκηση από αυτόν γιατί θεωρεί άδικο που άφησε έγκυο την αδελφή της ενώ παράλληλα και στο ίδιο διάστημα τα είχανε και μαζί. Σκοπεύει λοιπόν να μείνει έγκυος από αυτόν και η ίδια η Εύη.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

43χρονη Φώφη: "Ετοιμάζομαι να παντρευτώ τρίτη φορά και η κόρη μου φλερτάρει τον σύντροφό μου. Θα κάνω τα στραβά μάτια για να μην χαλάσει ο γάμος"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 43χρονης Φώφης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Φώφη είναι 43 ετών και ετοιμάζεται να παντρευτεί τρίτη φορά. Η κόρη της όμως φλερτάρει με τον εννιά χρόνια μικρότερο σύντροφο της Φώφης. Η Φώφη τον θέλει τόσο πολύ που είναι διατεθειμένη να κάνει τα στραβά μάτια προκειμένου να μην χαλάσει ο γάμος της μαζί του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share