Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

43χρονη Φώφη: "Ετοιμάζομαι να παντρευτώ τρίτη φορά και η κόρη μου φλερτάρει τον σύντροφό μου. Θα κάνω τα στραβά μάτια για να μην χαλάσει ο γάμος"

Αληθινή ιστορία!

22 Μαΐου 2020 15:06
43χρονη Φώφη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 43χρονης Φώφης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Φώφη είναι 43 ετών και ετοιμάζεται να παντρευτεί τρίτη φορά. Η κόρη της όμως φλερτάρει με τον εννιά χρόνια μικρότερο σύντροφο της Φώφης. Η Φώφη τον θέλει τόσο πολύ που είναι διατεθειμένη να κάνει τα στραβά μάτια προκειμένου να μην χαλάσει ο γάμος της μαζί του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Μάγδα: "Ο άνδρας μου φλερτάρει με μια φίλη μου. Θα βάλω τον πρώην της, να πει στον άνδρα μου ότι..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 34χρονης Μάγδας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Μάγδα είναι 34 ετών και ο άνδρας της φλερτάρει με μια κοινή τους φίλη. Δεν θέλει να χωρίσει από τον άνδρα της και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον πρώην της κοινής φίλης τους, να πει στον άντρα της ψέματα ότι η γυναίκα που φλερτάρει συνηθίζει να τα φτιάχνει με παντρεμένους με σκοπό να τους εκβιάζει μετά. Με αυτό τον τρόπο η Μάγδα ελπίζει ότι θα καταφέρει να τους κάνει να χωρίσουν και να κάνει τον άντρα της πάλι μόνο δικό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

29χρονη Έφη: "Τα έχω με το παντρεμένο αφεντικό μου αλλά για να τον κάνω να ζηλέψει φλέρταρα με..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 29χρονης Έφης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Έφη είναι 29 ετών και της αρέσουν δύο αδέρφια που είναι οι γιοί της γυναίκας αφεντικού της στη δουλεία. Με τον μεγαλύτερο που είναι παντρεμένος έχει κάνει παράνομη σχέση και για να τον κάνει να ζηλέψει φλέρταρε και με τον μικρό αδερφό του με τον οποίο έχει ερωτική σχέση. Τα δύο αδέρφια δεν γνωρίζουν την κατάσταση. Η Έφη θέλει να χωρίσει ο μεγαλύτερος αδερφός από τη γυναίκα του για να είναι μαζί της αλλά και να κόψει από τον μικρό για να μην μαθευτεί τίποτα και βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share