Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

29χρονη Έφη: "Τα έχω με το παντρεμένο αφεντικό μου αλλά για να τον κάνω να ζηλέψει φλέρταρα με..."

Αληθινή ιστορία!

21 Μαΐου 2020 13:30
29χρονη Έφη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 29χρονης Έφης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Έφη είναι 29 ετών και της αρέσουν δύο αδέρφια που είναι οι γιοί της γυναίκας αφεντικού της στη δουλεία. Με τον μεγαλύτερο που είναι παντρεμένος έχει κάνει παράνομη σχέση και για να τον κάνει να ζηλέψει φλέρταρε και με τον μικρό αδερφό του με τον οποίο έχει ερωτική σχέση. Τα δύο αδέρφια δεν γνωρίζουν την κατάσταση. Η Έφη θέλει να χωρίσει ο μεγαλύτερος αδερφός από τη γυναίκα του για να είναι μαζί της αλλά και να κόψει από τον μικρό για να μην μαθευτεί τίποτα και βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

29χρονη Βίκυ: Είμαι αρραβωνιασμένη αλλά τα έχω και με τον πρώην μου. Για να μην χωρίσουμε θα μείνω έγκυος από τον αρραβωνιαστικό μου για να του πω ότι αναγκάζομαι να τον παντρευτώ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 29χρονης Βίκυς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Βίκυ είναι 29 ετών και ερωτεύτηκε κάποιον άλλο λίγο πριν παντρευτεί και συγκεκριμένα ένα πρώην της. Η Βίκυ θέλει και την ασφάλεια που της παρέχει ο αρραβωνιαστικός της αλλά και να συνεχίσει παράλληλα με τον πρώην της. Για να το πετύχει αυτό σκοπεύει να μείνει έγκυος από τον αρραβωνιαστικό της και να πει στον εραστή της ότι αναγκάζεται να παντρευτεί λόγω του παιδιού ελπίζοντας να μην χωρίσει και να έχει και με τον εραστή της παράνομη σχέση.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

39χρονη Γιούλα: "Έχω σχέση 8 χρόνια με τον αδερφό του άντρα μου. Θέλει να χωρίσουμε, αλλά εγώ ξέρω ένα ένοχο μυστικό"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 39χρονης Γιούλας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Γιούλα είναι 39 ετών και παντρεμένη και έχει παράλληλη σχέση εδώ και 8 χρόνια με τον αδερφό του άντρα της που και αυτός είναι παντρεμένος. Ο αδερφός του άντρα της της ζήτησε να χωρίσουνε γιατί βρήκε άλλη. Η Γιούλα ξέρει για μια απάτη που είχε κάνει ο εραστής της εις βάρος του άντρα της. Θέλει να χρησιμοποιήσει το μυστικό αυτό για να τον απειλήσει προκειμένου να αφήσει το νέο του φλερτ και να μείνει μαζί με τη Γιούλα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share