Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

39χρονη Γιούλα: "Έχω σχέση 8 χρόνια με τον αδερφό του άντρα μου. Θέλει να χωρίσουμε, αλλά εγώ ξέρω ένα ένοχο μυστικό"

Αληθινή ιστορία!

20 Μαΐου 2020 13:19
39χρονη Γιούλα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 39χρονης Γιούλας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Γιούλα είναι 39 ετών και παντρεμένη και έχει παράλληλη σχέση εδώ και 8 χρόνια με τον αδερφό του άντρα της που και αυτός είναι παντρεμένος. Ο αδερφός του άντρα της της ζήτησε να χωρίσουνε γιατί βρήκε άλλη. Η Γιούλα ξέρει για μια απάτη που είχε κάνει ο εραστής της εις βάρος του άντρα της. Θέλει να χρησιμοποιήσει το μυστικό αυτό για να τον απειλήσει προκειμένου να αφήσει το νέο του φλερτ και να μείνει μαζί με τη Γιούλα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

36χρονη Νίκη: "Μετακόμισα στην πολυκατοικία του εραστή μου, θα του ζητήσω να χωρίσει για να μην μιλήσω"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την φοβερή ιστορία της 36χρονης Νίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Η Νίκη πριν 6 χρόνια χώρισε από ένα πολύ μεγάλο έρωτα που είχε στη ζωή της. Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της μαθαίνει ότι ο πρώην σύντροφος της παντρεύεται μία άλλη γυναίκα λόγω περιουσίας. Έτσι αποφάσισε να ξανά μπει στην ζωή του και τα κατάφερε.

Πριν 8 μήνες άρπαξε την ευκαιρία που της δόθηκε και μετακόμισε στην πολυκατοικία που μένει το ζευγάρι ώστε να τον έχει από κοντά. Τώρα για να μην τα αποκαλύψει όλα στην γυναίκα του θα του ζητήσει να χωρίσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

37χρονη Σία: "Ο άντρας μου με απατά με μια φοιτήτρια. Θα τα πω όλα στους γονείς της"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 37χρονης Σίας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σία είναι παντρεμένη 12 χρόνια και έχουν δύο παιδιά με την σύζυγο της και πρόσφατα ανακάλυψε ότι την απατά με μια φοιτήτρια. Μετά από έρευνα που έκανε έμαθε τα πάντα για εκείνη και θέλει να τα αποκαλύψει όλα στους γονείς της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share