Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

30χρονη Αθηνά: "Έχω κρυφά σχέση με τον καθηγητή μου, αλλά τα έφτιαξα και με τον γιο του"

Αληθινή εξομολόγηση

28 Απριλίου 2020 13:23
30χρονη Αθηνά:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 30χρονης Αθηνάς όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Αθηνά είναι φοιτήτρια και στον τρίτο χρόνο έκανε σχέση με έναν καθηγητή της πολύ μεγαλύτερο της ώστε να την βοηθήσει να προχωρήσει στην σχολή. Για να είναι πιο κοντά του έκανε παρέα με την κόρη του που είναι κοντά στην ηλικία της και έτσι μπορούσε να μπαίνει σπίτι του χωρίς να τους καταλάβουν. Ο γιος του συντρόφου της όμως την φλέρταρε από την πρώτη στιγμή και έτσι μην μπορώντας να του αντισταθεί έκανε σχέση και με εκείνον.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

31χρονη Λένα: "Θα πείσω τον άντρα μου να πάρει στην δουλειά του τον εραστή μου, που έχω μαζί του ένα παιδί"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Λένας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Λένα είναι παντρεμένη 4 χρόνια και έχει ένα παιδί ενός έτους. Το κοριτσάκι της δεν το έκανε με τον σύζυγο της αλλά με τον πρώην σύντροφος της. Ενώ είχε χωρίσει 2 χρόνια πριν παντρευτεί, ο πρώην σύντροφός της επέστρεψε διεκδικώντας την, εκείνη ενέδωσε και έμεινε έγκυος.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Βούλα: "Η γυναίκα του εραστή μου πιστεύει στα ζώδια. Θα της πω ότι αστρολογικά την απατά με άλλη"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Βούλας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βούλα έχει μια σχέση εδώ και 3 χρόνια με έναν παντρεμένο. Για να τον χωρίσει από την γυναίκα του έχει έρθει πολύ κοντά της μέσω κοινών γνωστών. Επειδή έμαθε πως η σύζυγος του πιστεύει πολύ στα ζώδια και η Βούλα ασχολείται με αυτά θέλει να την επηρεάσει λέγοντας της πως ο άντρας της την απατάει ώστε να τον χωρίσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share