Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

31χρονη Έλενα: "Τα έχω με τον άνδρα της κολλητής μου. Για να την κάνω να χωρίσει, της γνώρισα κάποιον άλλο"

Αληθινή εξομολόγηση

9 Απριλίου 2020 13:08
31χρονη Έλενα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Έλενας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Έλενα είναι 31 ετών και τα έχει φτιάξει παράνομα με τον κουμπάρο της, τον άνδρα της κολλητής της. Προκειμένου να χωρίσει το ζευγάρι και να καταφέρει η Έλενα να είναι μαζί του, της γνώρισε έναν άλλον άνδρα με τον οποίο φλερτάρει πλέον μαζί του. Η Έλενα θέλει να αποκαλύψει στον άντρα της κολλητής της το φλερτ της ώστε να χωρίσουν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άντα: "Ο σύντροφος μου με άφησε για την αδερφή μου, πριν το γάμο μας κι ενώ ήμουν έγκυος"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Άντας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Άντα είχε σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος την παράτησε για την αδερφή της 8 μήνες πριν από τον γάμος τους κι ενώ ήταν έγκυος. Με την αδερφή της έκοψε κάθε επαφή ενώ με τον πρώην σύνορο της μιλούσαν μόνο για χάρη του παιδιού. Τους τελευταίους μήνες εκείνος έχει αρχίσει να προσεγγίζει και πάλι την Άντα γιατί όπως φαίνεται η σχέση με την αδερφή της δεν πάει καλά. Τώρα θέλει να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να τα ξαναφτιάξει με τον πρώην της ώστε να χωρίσουν και μετά να διώξει και αυτόν από την ζωή της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

36χρονη Καίτη: "Η αδερφή μου παράτησε τον άντρα της για τον εραστή της, που όμως διεκδικώ και εγώ"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Καίτης όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η αδερφή της Καίτης απάτησε τον σύζυγο της και είναι στα χωρίσματα. Ο άντρας με τον οποίο έκανε σχέση είναι κοινός τους φίλος ο οποίος φλέρταρε παλιότερα την Καίτη η οποία είναι ελεύθερη. Επειδή ο γαμπρός της είναι πολύ καλό παιδί όπως λέει η ίδια και δεν του αξίζει όλο αυτό, θα διεκδικήσει τον εραστή της αδερφής της ώστε εκείνη να γυρίσει στον γάμο της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share