Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

36χρονη Ελίζα: "Τα έχω με τον άντρα της αδερφής μου, δεν αντέχω μακριά του"

Αληθινή εξομολόγηση

6 Απριλίου 2020 14:54
36χρονη Ελίζα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Ελίζας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ελίζα είναι παντρεμένη 9 χρόνια και έχει ένα παιδί 8 ετών. Ο γάμος της δεν είναι ρόδινος καθώς έχει προβλήματα με τον σύζυγο της. Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση έκανε παράλληλη σχέση, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, με τον άντρα της αδερφής της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζωή: Παντρεύομαι αλλά επέστρεψε ο πρώην μου. Τον θέλω πάλι αλλά δεν θέλω να ακυρώσω τον γάμο

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Ζωής όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ζωή ετοιμάζεται να παντρευτεί τέλος του Μάη και ένας λόγος που θέλει να το κάνει είναι γιατί βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης. Με τον μέλλοντα σύζυγο της δεν είναι πολύ καιρό μαζί και ούτε είναι τρελά ερωτευμένη. Ο μεγάλος της έρωτας, ο οποίος την χώρισε για μια άλλη γυναικά, επέστρεψε και πάλι στην ζωή της και την διεκδικεί λίγο πριν τον γάμο της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Εύα: Φλερτάρω τον άντρα της κουνιάδας μου. Τώρα στη καραντίνα αυτή δουλεύει κι εκείνος είναι μόνος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Εύας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Εύα είναι παντρεμένη 7 χρόνια και μένει με τον σύζυγο της σε μια διώροφη μονοκατοικία μαζί με την αδερφή του και τον άντρα της. Πριν 3 χρόνια η Εύα και ο άντρας της κουνιάδας της είχαν κάνει κυφά σχέση μεταξύ τους που κράτησε πολύ λίγο. Τώρα με την καραντίνα, επειδή η κουνιάδας της δουλεύει κι εκείνος μένει μόνος στο σπίτι, προσπαθεί και πάλι να την πλησιάσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share