Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

35χρονη: "Έκανα τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι και περιμένω παιδί από τον εραστή μου. Θα πω ψέματα στον άνδρα μου ότι είναι δικό του"

Αληθινή εξομολόγηση

31 Μαρτίου 2020 13:51
35χρονη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 35χρονης Βίκυς όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βίκυ είναι 35 ετών και έχει εξωσυζυγική σχέση με τον ξάδερφο του άνδρα της, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στον γάμο της. Δεν μπορεί να χωρίσει εύκολα καθώς εξαρτάται οικονομικά από τον άνδρα της. Η ξαφνική εγκυμοσύνη της έχει περιπλέξει τα πράγματα καθώς το παιδί προέρχεται από τον εραστή της. Η Βίκυ δεν ξέρει αν πρέπει να ενημερώσει τον εραστή της για αυτή την εγκυμοσύνη. Παράλληλα σκοπεύει να πει ψέματα στον άνδρα της ότι το παιδί είναι δικό του.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη Κάτια: "Θέλω ο σύντροφός μου, να πάρει άδεια από τη δουλειά να είμαστε μαζί τα πρωινά και μετά να πηγαίνει στη γυναίκα και τα παιδιά του"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Κάτιας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κάτια είναι 34 ετών και τα έχει με παντρεμένο από τον οποίο έχει παράπονο διότι λόγω των μέτρων του κορωνοϊού αυτός πηγαίνει στην δουλειά του και έπειτα αμέσως στο σπίτι του χωρίς να διαθέτει χρόνο στην ίδια. Η επικοινωνία της με αυτόν έχει πλέον περιοριστεί στο τηλέφωνο. Η Κάτια σκέφτεται να του ζητήσει να πάρει άδεια από την δουλειά του προκειμένου να μπορεί να τον βλέπει τα πρωινά.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share