Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

34χρονη Λίνα: "Θα διώξω την πεθερά μου και θα πάρω γυναίκα να μου κρατάει το παιδί γιατί… σιχαίνομαι"

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει

12 Μαρτίου 2020 15:26
34χρονη Λίνα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η πεθερά της Λίνας μένει μαζί τους από την αρχή του γάμου τους εδώ και 3 χρόνια και κάνει κουμάντο σε όλα. Επειδή είναι μεγάλη σε ηλικία και με όλα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό σιχαίνεται να πιάνει το παιδί της, να το φιλάει και να το αγκαλιάζει. Επειδή δεν ακούει τις συστάσεις που της κάνει, ώστε να χρησιμοποιεί μάσκα και γάντια, σκέφτεται να πάρει γυναίκα να της κρατάει το παιδί και εκείνη να την στείλει πίσω στο χωριό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τίνα: "Έμεινα έγκυος από τον εραστή μου. Θα τον γνωρίσω στην αδερφή μου για να τον έχω από κοντά"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τίνα είναι παντρεμένη 5 χρόνια και με τον σύζυγο της άρχισε να έχει προβλήματα. Λόγω της δουλειάς του εκείνη έμενε μόνη της πολύ συχνά. Επειδή είχε όπως λέει ανάγκη από ένα στήριγμα γνώρισε έναν άλλον άντρα τον οποίο ερωτεύτηκε και έμεινε έγκυος. Όταν του είπε ότι το παιδί που περιμένει είναι δικό του εκείνος επέλεξε να την χωρίσει γιατί πίστευε ότι το έχει κάνει με τον άντρα της. Τώρα θέλει να τον γνωρίσει στην αδερφή της για να τον έχει από κοντά.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

25χρονη, Νίκη: "Περιμένω παιδί από τον σύντροφο της μητέρας μου. Την κάλυπτα αλλά τώρα θα πω για την σχέση της στον πατέρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Νίκης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Νίκη είναι 25 ετών και περιμένει παιδί από τον σύντροφο της μητέρας της η οποία εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον πατέρα της. Ενώ, η Νίκη καλύπτει την μητέρα της για την παράνομη σχέση της καθώς της αγοράζει πράγματα και της δίνει λεφτά.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Νίκη έχει κάνει σχέση με τον εραστή της μάνας της και αυτή την στιγμή είναι έγκυος στο παιδί του. Τώρα είναι έτοιμη να τα αποκαλύψει όλα στον πατέρα της προκειμένου να την χαρτζιλικώνει πλέον αυτός αλλά και για να διεκδικήσει τον πατέρα του παιδιού που περιμένει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share