Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Τίνα: "Έμεινα έγκυος από τον εραστή μου. Θα τον γνωρίσω στην αδερφή μου για να τον έχω από κοντά"

Η αληθινή ιστορία που συγκλονίζει

12 Μαρτίου 2020 14:48
Τίνα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τίνα είναι παντρεμένη 5 χρόνια και με τον σύζυγο της άρχισε να έχει προβλήματα. Λόγω της δουλειάς του εκείνη έμενε μόνη της πολύ συχνά. Επειδή είχε όπως λέει ανάγκη από ένα στήριγμα γνώρισε έναν άλλον άντρα τον οποίο ερωτεύτηκε και έμεινε έγκυος. Όταν του είπε ότι το παιδί που περιμένει είναι δικό του εκείνος επέλεξε να την χωρίσει γιατί πίστευε ότι το έχει κάνει με τον άντρα της. Τώρα θέλει να τον γνωρίσει στην αδερφή της για να τον έχει από κοντά.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

25χρονη, Νίκη: "Περιμένω παιδί από τον σύντροφο της μητέρας μου. Την κάλυπτα αλλά τώρα θα πω για την σχέση της στον πατέρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Νίκης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Νίκη είναι 25 ετών και περιμένει παιδί από τον σύντροφο της μητέρας της η οποία εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον πατέρα της. Ενώ, η Νίκη καλύπτει την μητέρα της για την παράνομη σχέση της καθώς της αγοράζει πράγματα και της δίνει λεφτά.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Νίκη έχει κάνει σχέση με τον εραστή της μάνας της και αυτή την στιγμή είναι έγκυος στο παιδί του. Τώρα είναι έτοιμη να τα αποκαλύψει όλα στον πατέρα της προκειμένου να την χαρτζιλικώνει πλέον αυτός αλλά και για να διεκδικήσει τον πατέρα του παιδιού που περιμένει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

34χρονη: "Δεν κάνω έρωτα με τον άντρα μου και θέλω έναν συνάδελφο που τα έχει με άλλη"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Έφης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Έφη είναι 34 ετών και αντιμετωπίζει προβλήματα στον οκταετή γάμο της, τα τελευταία δύο χρόνια. Το γεγονός ότι ο άντρας της δεν έχει όρεξη να κάνει τίποτα μαζί της, ούτε έρωτα την ανησυχεί. Παρ’ όλες τις προσπάθειές της να του φουντώσει την φλόγα δεν τα κατάφερε και έτσι τα έμπλεξε μαζί με έναν συνάδελφό της όμορφο αλλά τα έχει με άλλη. Θα κάνει το παν για να τον χωρίσει από την σύντροφό του για να μπορεί να γευτεί τον έρωτα μαζί του.

Εξομολόγηση

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share