Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

31χρονη Γωγώ: Στήνω παγίδα στην φίλη μου. Θέλω να με πιάσει με τον αρραβωνιαστικό της, μέσα στο σπίτι μου

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

19 Φεβρουαρίου 2020 15:03
31χρονη Γωγώ: Στήνω παγίδα στην φίλη μου. Θέλω να με πιάσει με τον αρραβωνιαστικό της, μέσα στο σπίτι μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γωγώς, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Γωγώ είχε ερωτευτεί κάποιον ο οποίος ενώ την ήθελε, εξαιτίας ενός πείσματός του την χώρισε κι έτσι δεν προχώρησε η σχέση τους. Η κολλητή της Γωγώς παρόλο που γνώριζε ότι η Γωγώ είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, πήγε και έκανε σχέση μαζί του και μάλιστα το προχώρησαν σε αρραβώνα. Η Γωγώ θέλοντας να πάρει εκδίκηση, στήνει παγίδα στην φίλη της σχεδιάζοντας να φέρει τον αρραβωνιαστικό της στο σπίτι της για να τους πιάσει στα πράσα.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: Έβαλε τον κολλητό της να κάνει σχέση με την αδερφή της για να την πληγώσει. Εκείνος όμως την ερωτεύτηκε

Δείτε την σημερινή (17/02) ιστορία από τα Διλήμματα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου! Μια ιστορία που έρχεται σε συνέχεια της τελευταίας που σας καθήλωσε!

Η μητέρα την Άννας Μαρίας έγραψε το σπίτι, στην αδερφή της επειδή είναι μικρότερη και έχει δεσμό, με αποτέλεσμα η Άννα Μαρία να τσαντιστεί. Έτσι λοιπόν, έφυγε από το σπίτι που έμεναν όλες μαζί και πήγε να μείνει στον κολλητό της τον οποίο έβαλε να την πέσει στην αδερφή της για χωρίσει με τον δικό της, όπως και έγινε. Πλέον ο κολλητός της είναι ερωτευμένος με την αδερφή της Άννας Μαρίας η οποία βρίσκεται σε δίλημμα. Να αποκαλύψει το σχέδιο που είχε στήσει στην αδερφή της ή να μην μιλήσει προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τον κολλητό της;

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο Athensmagazine.gr:

Δίλημματα: Να δωροδοκήσει την ερωμένη του για να τον αφήσει ήσυχο ή να κοιμηθεί με τον άντρα της για να την εκδικηθεί;

Δείτε την σημερινή (03/02) ιστορία από τα Διλήμματα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου! Μια ιστορία που έρχεται σε συνέχεια της τελευταίας που σας καθήλωσε!

Η Μελίνα με τον άντρα της τον Περικλή μπλέκονται σε έναν καβγά με ένα άλλο ζευγάρι στο οποίο κάνουν μήνυση. Η γυναίκα του άλλου ζευγαριού, η Ελπίδα, έρχεται να παρακαλέσει τον Περικλή να αποσύρουν την μήνυση με τον οποίο όμως στην συνέχεια κάνει δεσμό. Όταν το μαθαίνει η Μελίνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Βρίσκεται σε δίλημμα. Να πει στην Ελπίδα ότι γνωρίζει για τον δεσμό τους και να την δωροδοκήσει προκειμένου να τον αφήσει ήσυχο τον Περικλή ή να κοιμηθεί μαζί με τον σύντροφο της Ελπίδας ώστε να πάρει εκδίκηση;

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο Athensmagazine.gr:

Διλήμματα: "Η Ουρανία είδε την ανιψιά της να φιλιέται με τον σύντροφο της κόρης της!"

Δείτε την σημερινή (30/01) ιστορία από τα Διλήμματα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου! Μια ιστορία που έρχεται σε συνέχεια της τελευταίας που σας καθήλωσε!

Η Ουρανία με την κόρη της περνούσαν πολύ δύσκολα οικονομικά. Η κόρη της έκανε σχέση με τον Λευτέρη που έχει οικονομική άνεση και έτσι αποφάσισαν να μείνουν μαζί του. Όλα ήταν καλά μέχρι την στιγμή που η ανιψιά της έκανε την εμφάνιση της. Μια μέρα την έπιασε να φιλιέται με τον σύντροφο της κόρης της και εκείνος την απείλησε πως αν μιλήσει θα τους διώξει από το σπίτι και θα βρεθούν στο δρόμο. Είναι σε δίλημμα, να το πει στην κόρη της ή να εκβιάσει την ανιψιά της για να τον αφήσει ήσυχο!

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share