Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

31χρονη Μάνια: "Είμαι χωρισμένη αλλά… ερωτευμένη με τον άνδρα της ξαδέλφης μου"

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

12 Φεβρουαρίου 2020 14:49
31χρονη Μάνια:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Μάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Μάνια, 31 ετών, είναι ελεύθερη. Χώρισε πριν 2 χρόνια και τώρα διεκδικεί τον άντρα της πρώτης της ξαδέλφης. Με αυτόν, είχαν σχέση πριν παντρευτεί την ξαδέλφη της. Εκείνος την παντρεύτηκε όταν έμεινε έγκυος και το διαλύσαν με την Μάνια. Τώρα η Μάνια θέλει να του χαρίσει ένα παιδί και εκείνη για να τον έχει και μαζί της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

32χρονη Βίκυ: "Γνώρισα στην πεθερά μου έναν φίλο του εραστή μου. Εκείνος τώρα απειλεί ότι θα της μιλήσει"!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βίκυς, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 32χρονη Βίκυ είναι παντρεμένη. Ο άντρας της είναι 34 ετών. Δεν συμπαθεί την πεθερά της, η οποία είναι 52 ετών. Μετά από 10 χρόνια γάμου, έκανε σχέση με ένα παιδί που ήταν ένας πάρα πολύ ωραίος τύπος. Τα έχουν τώρα σχεδόν 10 μήνες. Αλλά δεν μπορεί όλη την ώρα να ξεφεύγει από την πεθερά της για να τον βλέπει, οπότε αποφάσισε να βάλει τον 40αρη φίλο του εραστή της να φλερτάρει την πεθερά της. Και η πεθερά της έπεσε στην παγίδα της Βίκυς. Εκείνος όμως, είπε στην Βίκυ ότι η πεθερά της αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει και ότι αν υποψιαστεί κάτι εκείνος θα της πει όλη την αλήθεια και δεν θα της κρύψει τίποτα. Η Βίκυ φοβάται ότι αυτός μάλλον μυρίστηκε χρήμα και θέλει να μείνει με την πεθερά. Σκέφτεται να πάει να πει στον άντρα της ότι αυτός που είναι με την μάνα του είναι απατεώνας.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Ζέτα: "Δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Θα πω ψέματα στον αρραβωνιαστικό μου ότι είμαι έγκυος!"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ζέτας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ζέτα, 30 ετών, τα έχει με ένα αγόρι εδώ και 3 χρόνια, αλλά έχει ένα μυστικό από εκείνον. Δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Είναι πολύ της οικογένειας εκείνος αλλά για οικονομικούς λόγους αναβάλλει τον γάμο. Έχει σκεφτεί η Ζέτα με την μητέρα της να πει ότι έχει μείνει έγκυος και έτσι θα παντρευτούν. Αφού ετοιμάσουν τον γάμο θα του πει ότι έχασε το παιδί και ότι εξαιτίας αυτής της αποβολής δεν μπορούν να κάνουν παιδιά.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share