Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

40χρονη Ντίνα: "Για να χωρίσω τον εραστή μου από την κοπέλα του, την στέλνω μακριά. Όμως εκείνη περιμένει το παιδί του"

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

10 Φεβρουαρίου 2020 15:05
40χρονη Ντίνα:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ντίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ντίνα είναι σαράντα ετών, είναι παντρεμένη δώδεκα χρόνια και έχει ένα παιδί εννιά ετών ενώ δουλεύει στην βιοτεχνία του άντρα της μαζί με άλλους έξι υπαλλήλους. Πριν τρία χρόνια ερωτεύτηκε έναν από τους υπαλλήλους με τον οποίο ξεκίνησε εξωσυζυγική σχέση. Αυτός παράλληλα τα έχει με μια άλλη συνάδελφο νεαρότερης ηλικίας, πράγμα που κάνει τη Ντίνα να ζηλεύει. Η ζήλια της μεγάλωσε όταν έμαθε πριν ένα μήνα ότι η συνάδελφος αυτή είναι έγκυος. Η Ντίνα για να την απομακρύνει τη νεαρή κοπέλα από τον εραστή της σκέφτηκε να την στείλει στο υποκατάστημα της βιοτεχνίας στα Χανιά.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Ζέτα: "Δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Θα πω ψέματα στον αρραβωνιαστικό μου ότι είμαι έγκυος!"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ζέτας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ζέτα, 30 ετών, τα έχει με ένα αγόρι εδώ και 3 χρόνια, αλλά έχει ένα μυστικό από εκείνον. Δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Είναι πολύ της οικογένειας εκείνος αλλά για οικονομικούς λόγους αναβάλλει τον γάμο. Έχει σκεφτεί η Ζέτα με την μητέρα της να πει ότι έχει μείνει έγκυος και έτσι θα παντρευτούν. Αφού ετοιμάσουν τον γάμο θα του πει ότι έχασε το παιδί και ότι εξαιτίας αυτής της αποβολής δεν μπορούν να κάνουν παιδιά.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

31χρονη Γιάννα: "Θα παντρευτώ για τα λεφτά. Όμως έμαθα ότι είμαι έγκυος και ο εραστής μου δεν θέλει αυτό τον γάμο!"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Γιάννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Γιάννα είναι αρραβωνιασμένη και θα παντρευτεί σύντομα. Ο μελλοντικός της σύζυγος είναι ευκατάστατος. Παράλληλα, έχει επιστρέψει από το εξωτερικό ο προηγούμενος σύντροφός της, που έλειπε για σπουδές και ξανασμίγει μαζί του. Τώρα είναι έγκυος και δεν γνωρίζει ποιανού είναι το παιδί δεδομένου ότι διατηρεί και με τους δύο ερωτική επαφή. Ο πρώην την απειλεί ότι αν προχωρήσει σε γάμο με τον αρραβωνιαστικό της, τότε θα αποκαλύψει το διπλό της παιχνίδι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share