Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Σαλος: Άνδρας έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά με τον φίλο του και θέλοντας να την εκδικηθεί...! (Video)

Χαμός!

15 Ιανουαρίου 2020 15:16
Σαλος: Άνδρας έπιασε τη γυναίκα του να τον απατά με τον φίλο του και θέλοντας να την εκδικηθεί...! (Video)

Σάλος έχει ξεσπάσει από την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά έναν άνδρα που έμαθε πως η γυναίκα του τον απατά με έναν φίλο τους! Ενώ, ένας άλλος σύζυγος είχε κανονίσει έκπληξη για τα γενέθλια της γυναίκας και την έπιασε στο κρεβάτι με τον εραστή της!

Μάλιστα, η αποκάλυψη έγινε από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και δείχνει την σύντροφό του να κάνει μπάνιο, με τη λεζάντα: «Τσεκάροντας τη θερμοκρασία του νερού».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η Xiao Qin ήταν παντρεμένη με τον Xiao Xia αλλά διατηρούσε ερωτικές επαφές με τον Xiao Li. Μάλιστα, οι τρεις τους δούλευαν στο ίδιο γραφείο μεταφορών στην Κίνα. Ένας φίλος του Xiao Xia είδε το βίντεο της Xiao Qin και ενημέρωσε τον άνδρα της. Αυτός στράφηκε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να αρχίσει έρευνα.

Οι Αρχές διαπίστωσαν πως η Xiao Qin είχε σχέσεις με τον Xiao Li, τα τελευταία χρόνια, αλλά ο τελευταίος ανέβασε το βίντεο, που φέρεται να του είχε στείλει η κοπέλα, θέλοντας να την εκδικηθεί για τον γάμο της με τον Xiao Xia.

Ελένη, 32 ετών: Για να μην δώσει ο άντρας μου χρήματα στην πρώην του, θα τρακάρω το αυτοκίνητο και θα τα δώσει σε μένα!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ελένης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ελένη είναι στα πρόθυρα χωρισμού λόγω της πρώην συζύγου του άντρα της. Παρόλο που έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια εκείνη συνεχίζει να τον διεκδικεί και να του ζητάει χρήματα. Στο πιο πρόσφατο περιστατικό του ζήτησε δανεικά 5.000 ευρώ για να αγοράσει αυτοκίνητο. Για να μην της τα δώσει σκέφτηκε η Ελένη να τρακάρει το αυτοκίνητο της ώστε να τα πάρει εκείνη για την επισκευή.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άννα, 36 ετών: "Ο άντρας μου είναι μαμάκιας και ζούμε με την πεθερά μου, έτσι δεν μπορώ να βλέπω τον εραστή μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Άννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 36χρονη Άννα είναι παντρεμένη και ο άντρας της έχει εξάρτηση από την μητέρα του. Εδώ και ενάμιση χρόνο η πεθερά της ήρθε στην Αθήνα και συγκατοικούν όλοι μαζί και έτσι δεν μπορεί να βρίσκεται με τον εραστή της, που είναι ο κουμπάρος τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Εύη, 31 ετών: Ρίχτηκα στον μικρό αδερφό του άντρα μου για την περιουσία, με ερωτεύτηκε και μου ζητά να χωρίσω

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Εύης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Εύη είναι παντρεμένη 6 χρόνια με τον σύζυγο της και όπως λέει η ίδια είναι ένας άβουλος άνθρωπος και όλοι τον πιάνουν κορόιδο. Εκείνος έχει μια πολύ μεγάλη περιουσία από τους γονείς του αλλά και έναν μικρότερο αδερφό. Επειδή η Εύη φοβάται πως θα χάσει την κληρονομιά άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον στον μικρότερο αδερφό του άντρα της ώστε να μπορεί να τον επηρεάσει προς όφελος της, εκείνος όμως την ερωτεύτηκε και της ζητά να χωρίσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάνια, 29 ετών: "Πέρασα με την πεθερά μου και την κουνιάδα μου τις γιορτές και μου έκαναν επίθεση επειδή δεν θέλω ακόμα να κάνω παιδί"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια είναι νιόπαντρη και έχει πρόβλημα με την πεθερά και την κουνιάδα της. Δεν χάνουν την ευκαιρία να την μειώνουν και να την προσβάλλουν, την ίδια στιγμή που η κουνιάδα είναι ανύπαντρη. Η θέση της Τάνιας στο θέμα να κάνει παιδί με τον άντρα της, είναι ότι ακόμα είναι νωρίς, δεδομένου ότι έχουν να κάνουν άλλα πράγματα μαζί στην αρχή του γάμου τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κέλλυ, 32 ετών: "Θα αποκαλύψω στην γυναίκα του εραστή μου την σχέση μου με τον άντρα της για να καταλάβει ότι..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κέλλυς, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κέλλυ πριν 3 χρόνια γνώρισε έναν παντρεμένο ο οποίος της δήλωσε από την αρχή ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος στον γάμο του. Ήταν σε διάσταση την στιγμή που ο θάνατος της μητέρας της γυναίκας του, τον ανάγκασε να τα ξαναβρεί μαζί της. Η Κέλλυ τον χώρισε όταν έγινε αυτό, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε μακριά του. Έτσι προσπάθησε να προσεγγίσει την γυναίκα του πιάνοντας δουλειά στο κατάστημα που δουλεύει κι εκείνη.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share