Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Βούλα 36 ετών: Ο άντρας μου είναι τσιγγούνης. Τα έφτιαξα με άλλον. Τους θέλω και τους δύο

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

10 Ιανουαρίου 2020 15:42
Βούλα 36 ετών: Ο άντρας μου είναι τσιγγούνης. Τα έφτιαξα με άλλον. Τους θέλω και τους δύο

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βούλας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βούλα είναι παντρεμένη 10 χρόνια και έχει ένα παιδί. Ο έρωτας που έτρεφε για τον άντρα της έσβησε γρήγορα. Ωστόσο εξαιτίας της ύπαρξης του παιδιού συμβιβάστηκε και έμεινε μαζί του.

Το γεγονός ότι ο άντρας της είναι τσιγγούνης την ώθησε να βρει δουλειά ως αποκλειστική νοσοκόμα. Την περίοδο που φρόντιζε μια κυρία γνώρισε και ήρθε κοντά με τον γιό της. Η συμπεριφορά του απέναντι της την γοήτευσε, έτσι ανέπτυξαν ερωτική σχέση από την οποία η Βούλα δεν είναι ικανοποιημένη. Παράλληλα του έχει αποκρύψει ότι είναι παντρεμένη. Τους θέλει και τους δύο και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Έλενα, 24 ετών: "Η μάνα μου έφτιαξε το στήθος της με τα λεφτά που θα έπαιρνα αυτοκίνητο"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Έλενας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Έλενα, 24 ετών, έχει πρόβλημα με την μητέρα της. Βρίσκονται σε μια μόνιμη κόντρα. Ο πατέρας της δεν έπαιρνε θέση και ότι του έλεγε η μάνα της έκανε. Ο τελευταίος τσακωμός τους ήταν για μια πλαστική που ήθελε να κάνει στο στήθος της. Η Έλενα δεν ήθελε η μάνα της να πετάξει αυτά τα λεφτά γιατί ένιωθε αδικημένη, ειδικά τη στιγμή που θα μπορούσαν οι γονείς της να της πάρουν το μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που εκείνη ζητούσε. Έκανε η μάνα της την επέμβαση και επειδή η Έλενα θύμωσε, έστειλε ανώνυμα στον πατέρα της από το κινητό ενός φίλου της ότι τον απατάει η μάνα της. Τώρα η μάνα της με τον πατέρα της έχουν φτάσει στα όρια του διαζυγίου. Τώρα περνάνε μαύρες γιορτές. Η Έλενα δεν ξέρει αν θέλει να διορθώσει αυτήν την κατάσταση ή όχι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άννα, 37 ετών: "Απάτησα τον εραστή μου για να ζηλέψει. Εκείνος θα το πει στον άντρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Άννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Άννα είναι παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια. Δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της και ζει στην οικονομική ασφάλεια του συζύγου της. Στα 33 της γνώρισε έναν άντρα, εμφανισιακά όμορφο, που δουλεύει συνήθως σε νυχτερινά μαγαζιά και δεν βγάζει πολλά λεφτά. Η σχέση τους ήταν καλή αλλά ζήλευε πολύ η Άννα. Εκείνος συναναστρεφόταν με διάφορες στη δουλειά του. Θέλησε κι εκείνη να τον κάνει να ζηλέψει, οπότε φλέρταρε με έναν φίλο του. Της έδειξε ενδιαφέρον και έκαναν κάτι. Όταν το έμαθε ο εραστής της ήταν εξοργισμένος. Του εξήγησε τι έγινε, ότι τα έκανε όλα για την σχέση τους γιατί τον ζήλευε, αλλά αυτός δεν άκουγε. Της είπε ότι θα πιάσει τον άντρα της και θα του τα πει όλα. Εκείνη δεν θέλει να χωρίσει γιατί είναι οικονομικά βολεμένη, προσπαθεί να εξαγοράσει τον εραστή της με δώρα!

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share