Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάνια, 29 ετών: "Πέρασα με την πεθερά μου και την κουνιάδα μου τις γιορτές και μου έκαναν επίθεση επειδή δεν θέλω ακόμα να κάνω παιδί"

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

8 Ιανουαρίου 2020 15:04
Τάνια, 29 ετών:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια είναι νιόπαντρη και έχει πρόβλημα με την πεθερά και την κουνιάδα της. Δεν χάνουν την ευκαιρία να την μειώνουν και να την προσβάλλουν, την ίδια στιγμή που η κουνιάδα είναι ανύπαντρη. Η θέση της Τάνιας στο θέμα να κάνει παιδί με τον άντρα της, είναι ότι ακόμα είναι νωρίς, δεδομένου ότι έχουν να κάνουν άλλα πράγματα μαζί στην αρχή του γάμου τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κέλλυ, 32 ετών: "Θα αποκαλύψω στην γυναίκα του εραστή μου την σχέση μου με τον άντρα της για να καταλάβει ότι..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κέλλυς, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κέλλυ πριν 3 χρόνια γνώρισε έναν παντρεμένο ο οποίος της δήλωσε από την αρχή ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος στον γάμο του. Ήταν σε διάσταση την στιγμή που ο θάνατος της μητέρας της γυναίκας του, τον ανάγκασε να τα ξαναβρεί μαζί της. Η Κέλλυ τον χώρισε όταν έγινε αυτό, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε μακριά του. Έτσι προσπάθησε να προσεγγίσει την γυναίκα του πιάνοντας δουλειά στο κατάστημα που δουλεύει κι εκείνη.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έλενα, 24 ετών: "Η μάνα μου έφτιαξε το στήθος της με τα λεφτά που θα έπαιρνα αυτοκίνητο"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Έλενας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Έλενα, 24 ετών, έχει πρόβλημα με την μητέρα της. Βρίσκονται σε μια μόνιμη κόντρα. Ο πατέρας της δεν έπαιρνε θέση και ότι του έλεγε η μάνα της έκανε. Ο τελευταίος τσακωμός τους ήταν για μια πλαστική που ήθελε να κάνει στο στήθος της. Η Έλενα δεν ήθελε η μάνα της να πετάξει αυτά τα λεφτά γιατί ένιωθε αδικημένη, ειδικά τη στιγμή που θα μπορούσαν οι γονείς της να της πάρουν το μικρό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που εκείνη ζητούσε. Έκανε η μάνα της την επέμβαση και επειδή η Έλενα θύμωσε, έστειλε ανώνυμα στον πατέρα της από το κινητό ενός φίλου της ότι τον απατάει η μάνα της. Τώρα η μάνα της με τον πατέρα της έχουν φτάσει στα όρια του διαζυγίου. Τώρα περνάνε μαύρες γιορτές. Η Έλενα δεν ξέρει αν θέλει να διορθώσει αυτήν την κατάσταση ή όχι.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άννα, 37 ετών: "Απάτησα τον εραστή μου για να ζηλέψει. Εκείνος θα το πει στον άντρα μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Άννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Άννα είναι παντρεμένη εδώ και 13 χρόνια. Δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της και ζει στην οικονομική ασφάλεια του συζύγου της. Στα 33 της γνώρισε έναν άντρα, εμφανισιακά όμορφο, που δουλεύει συνήθως σε νυχτερινά μαγαζιά και δεν βγάζει πολλά λεφτά. Η σχέση τους ήταν καλή αλλά ζήλευε πολύ η Άννα. Εκείνος συναναστρεφόταν με διάφορες στη δουλειά του. Θέλησε κι εκείνη να τον κάνει να ζηλέψει, οπότε φλέρταρε με έναν φίλο του. Της έδειξε ενδιαφέρον και έκαναν κάτι. Όταν το έμαθε ο εραστής της ήταν εξοργισμένος. Του εξήγησε τι έγινε, ότι τα έκανε όλα για την σχέση τους γιατί τον ζήλευε, αλλά αυτός δεν άκουγε. Της είπε ότι θα πιάσει τον άντρα της και θα του τα πει όλα. Εκείνη δεν θέλει να χωρίσει γιατί είναι οικονομικά βολεμένη, προσπαθεί να εξαγοράσει τον εραστή της με δώρα!

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Πένυ, 37 ετών: Έκανα σχέση με τον ανιψιό του άντρα μου. Θα τον χωρίσω από την κοπέλα του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Πένυς, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Πένυ είναι 37 ετών. Είναι παντρεμένη εδώ και 11 χρόνια, αλλά δεν είναι και πολύ ενθουσιασμένη με τον γάμο της τα τελευταία χρόνια. Ο ανιψιός του άντρα της, την προσέγγισε και την φλέρταρε. Τώρα έχουν ερωτικές επαφές εδώ και δυο χρόνια. Εκείνος έχει σχέση με μια κοπελίτσα, αρκετά χρόνια και είπε ότι τώρα τα Χριστούγεννα θα αρραβωνιαστούν με αυτήν. Η Πένυ δεν θέλει να παντρευτούν. Σκέφτεται να πιάσει την αδελφή του άντρα της και να της βάλει λόγια για την κοπελιά, ότι την είδε με άλλον και ότι απατά τον γιο της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φανή, 34 ετών: "Έχω παιδί με τον άντρα της κυοφορούσας αδερφής μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φανής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Φανή παντρεύτηκε νεαρή, έκανε παιδί αλλά μετά από 6 χρόνια ήθελε να χωρίσει όμως δεν χώρισε για το παιδί. Με τον άντρα της γύρισαν στο πατρικό της λόγω οικονομικών. Όπως έκαναν επισκευές στο πατρικό ήρθε ο άνθρωπος για τις επισκευές και άρεσε στην Φανή οπότε του γνώρισε την αδερφή της ως πρόσχημα και έκανε μαζί του κρυφή σχέση, που κράτησε τρία χρόνια. Μετά από λίγο καιρό πήγαν η Φανή με τον άντρα της σε δικό τους σπίτι πάλι και εκεί ανακάλυψε πως ήταν πάλι έγκυος όμως από τον επισκευαστή. Δεν χώρισε ούτε τότε καθώς ο πατέρας της ήταν στο νοσοκομείο. Ο επισκευαστής όμως θύμωσε μαζί της που δεν χώρισε, οπότε την χώρισε εκείνος και μετά έκανε πρόταση γάμου στην αδερφή της Φανής. Δύο χρόνια μετά τα ξανάφτιαξαν με αυτόν και ανακοινώνει η αδερφή της ότι περιμένει παιδί από αυτόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάνια, 25 ετών: Έβαλα τον πρώην μου να τα φτιάξει με την πλούσια θεία μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια μεγάλωσε στην επαρχία και στα 25 της ήρθε στην Αθήνα. Η γονείς της, της αγόρασαν σπίτι με την προϋπόθεση να μείνει μαζί της και η ανύπαντρη θεία της. Για να την διώξει από το σπίτι έβαλε τον πρώην της να τα φτιάξει με την πλούσια θεία της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share