Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Βάνα, 34 ετών: Θέλω πίσω τον πρώην άντρα μου. Του λέω ψέματα ότι χώρισα με τον εραστή μου

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

9 Δεκεμβρίου 2019 13:44
Βάνα, 34 ετών: Θέλω πίσω τον πρώην άντρα μου. Του λέω ψέματα ότι χώρισα με τον εραστή μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βάνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Βάνα, χώρισε μετά από 7 χρόνια γάμου. Ο άντρας της έμαθε ότι είχε κάνει σχέση με έναν συνάδελφό της και την χώρισε κατευθείαν. Μαζί έχουν ένα παιδί. Εκείνος ανέλαβε τις ευθύνες του παιδιού. Άρχισε να βγαίνει με μία άλλη κοπέλα μετά τον χωρισμό τους.

Η Βάνα αποφάσισε να μην αφήσει την κοπέλα του πρώην της να προχωρήσει για να μην του φάει τα λεφτά. Έβλεπε λιγότερο τον εραστή της. Το παιδί ζήτησε να πάνε όλοι μαζί, η οικογένεια του, διακοπές, οπότε και πήγαν. Η Βάνα εκεί την ξανάπεσε στον πρώην άντρα της. Το παιδί έπαθε κρίσεις πανικού και πήγε ο πατέρας του να μείνει μαζί τους να τον προσέχουν.

Ο συνάδελφος της Βάνας άρχισε να ζηλεύει. Είπε ότι θα πιάσει τον πρώην άντρα της και θα του πει ότι είναι ακόμα μαζί. Η Βάνα προσπαθεί να τον βγάλει τρελό, λέγοντας ότι το κάνουν για το παιδί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φανή, 34 ετών: "Έχω παιδί με τον άντρα της κυοφορούσας αδερφής μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φανής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Φανή παντρεύτηκε νεαρή, έκανε παιδί αλλά μετά από 6 χρόνια ήθελε να χωρίσει όμως δεν χώρισε για το παιδί. Με τον άντρα της γύρισαν στο πατρικό της λόγω οικονομικών. Όπως έκαναν επισκευές στο πατρικό ήρθε ο άνθρωπος για τις επισκευές και άρεσε στην Φανή οπότε του γνώρισε την αδερφή της ως πρόσχημα και έκανε μαζί του κρυφή σχέση, που κράτησε τρία χρόνια. Μετά από λίγο καιρό πήγαν η Φανή με τον άντρα της σε δικό τους σπίτι πάλι και εκεί ανακάλυψε πως ήταν πάλι έγκυος όμως από τον επισκευαστή. Δεν χώρισε ούτε τότε καθώς ο πατέρας της ήταν στο νοσοκομείο. Ο επισκευαστής όμως θύμωσε μαζί της που δεν χώρισε, οπότε την χώρισε εκείνος και μετά έκανε πρόταση γάμου στην αδερφή της Φανής. Δύο χρόνια μετά τα ξανάφτιαξαν με αυτόν και ανακοινώνει η αδερφή της ότι περιμένει παιδί από αυτόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάνια, 25 ετών: Έβαλα τον πρώην μου να τα φτιάξει με την πλούσια θεία μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια μεγάλωσε στην επαρχία και στα 25 της ήρθε στην Αθήνα. Η γονείς της, της αγόρασαν σπίτι με την προϋπόθεση να μείνει μαζί της και η ανύπαντρη θεία της. Για να την διώξει από το σπίτι έβαλε τον πρώην της να τα φτιάξει με την πλούσια θεία της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share