Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ντίνα, 29 ετών: Τα έχω με τον παντρεμένο εραστή της ξαδέρφης μου. Θέλω να χωρίσει για να είναι μόνο δικός μου

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

6 Δεκεμβρίου 2019 13:42
Ντίνα, 29 ετών: Τα έχω με τον παντρεμένο εραστή της ξαδέρφης μου. Θέλω να χωρίσει για να είναι μόνο δικός μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ντίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open! Τι κοινά σημεία έχει με την αντίστοιχη της Κικής χτες;

Πριν δύο χρόνια η ξαδέρφη της 29χρονης Ντίνας γνώρισε έναν άντρα παντρεμένο. Αρχικά, η Ντίνα πήγε να τον προσεγγίσει για να δει αν είναι πιστός στην ξαδέρφη της ή όχι, αλλά ανακάλυψε έναν συγκλονιστικό άνθρωπο. Τον ερωτεύτηκε και τα έφτιαξε μαζί του. Όταν κάνανε σχέση χώρισε την ξαδέρφη της και εκείνη έπαθε υστερία. Του έστελνε μηνύματα, εμφανιζόταν κρυφά μπροστά του και πλέον φοβάται η Ντίνα μην την πιάσει. Ψάχνει τρόπο για να χωρίσει και από την γυναίκα του και από την ξαδέρφη της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φανή, 34 ετών: "Έχω παιδί με τον άντρα της κυοφορούσας αδερφής μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φανής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Φανή παντρεύτηκε νεαρή, έκανε παιδί αλλά μετά από 6 χρόνια ήθελε να χωρίσει όμως δεν χώρισε για το παιδί. Με τον άντρα της γύρισαν στο πατρικό της λόγω οικονομικών. Όπως έκαναν επισκευές στο πατρικό ήρθε ο άνθρωπος για τις επισκευές και άρεσε στην Φανή οπότε του γνώρισε την αδερφή της ως πρόσχημα και έκανε μαζί του κρυφή σχέση, που κράτησε τρία χρόνια. Μετά από λίγο καιρό πήγαν η Φανή με τον άντρα της σε δικό τους σπίτι πάλι και εκεί ανακάλυψε πως ήταν πάλι έγκυος όμως από τον επισκευαστή. Δεν χώρισε ούτε τότε καθώς ο πατέρας της ήταν στο νοσοκομείο. Ο επισκευαστής όμως θύμωσε μαζί της που δεν χώρισε, οπότε την χώρισε εκείνος και μετά έκανε πρόταση γάμου στην αδερφή της Φανής. Δύο χρόνια μετά τα ξανάφτιαξαν με αυτόν και ανακοινώνει η αδερφή της ότι περιμένει παιδί από αυτόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάνια, 25 ετών: Έβαλα τον πρώην μου να τα φτιάξει με την πλούσια θεία μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια μεγάλωσε στην επαρχία και στα 25 της ήρθε στην Αθήνα. Η γονείς της, της αγόρασαν σπίτι με την προϋπόθεση να μείνει μαζί της και η ανύπαντρη θεία της. Για να την διώξει από το σπίτι έβαλε τον πρώην της να τα φτιάξει με την πλούσια θεία της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share