Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Νίνα, 34 ετών: Παντρεύτηκα τον γιο του συντρόφου μου γιατί ήμουν έγκυος

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

5 Δεκεμβρίου 2019 15:55
Νίνα, 34 ετών: Παντρεύτηκα τον γιο του συντρόφου μου γιατί ήμουν έγκυος

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Νίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open! Τι κοινά σημεία έχει με την αντίστοιχη της Κικής χτες;

Η 34χρονη Νίνα παντρεύτηκε, από ανάγκη, τον γιο του εραστή της. Ο εραστής ήταν και εργοδότης της. Ο λόγος που παντρεύτηκε τον γιο του είναι επειδή είχε πριν τον γάμο σχέση με τον εργοδότη της και επειδή έμεινε έγκυος, εκείνος της είπε να πάρει τον γιο του για γάμο για να φορτωθεί εκείνος το παιδί. Τον τελευταίο χρόνο η Νίνα γνώρισε κάποιον και το πάνε σοβαρά. Αποφάσισε να χωρίσει τον άντρα της. Το έμαθε ο πεθερός της και της λέει ότι αν χωρίσουν θα αποκαλύψει τα πάντα στον γιο του του και θα διεκδικήσει και το παιδί της, ως ο πραγματικός πατέρας του. Για να δεχτεί η Ζωή να μην χωρίσει, θα ζητήσει να τους γράψει ο πεθερός της, μισά-μισά με το παιδί της όλη του την περιουσία.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φανή, 34 ετών: "Έχω παιδί με τον άντρα της κυοφορούσας αδερφής μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φανής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Φανή παντρεύτηκε νεαρή, έκανε παιδί αλλά μετά από 6 χρόνια ήθελε να χωρίσει όμως δεν χώρισε για το παιδί. Με τον άντρα της γύρισαν στο πατρικό της λόγω οικονομικών. Όπως έκαναν επισκευές στο πατρικό ήρθε ο άνθρωπος για τις επισκευές και άρεσε στην Φανή οπότε του γνώρισε την αδερφή της ως πρόσχημα και έκανε μαζί του κρυφή σχέση, που κράτησε τρία χρόνια. Μετά από λίγο καιρό πήγαν η Φανή με τον άντρα της σε δικό τους σπίτι πάλι και εκεί ανακάλυψε πως ήταν πάλι έγκυος όμως από τον επισκευαστή. Δεν χώρισε ούτε τότε καθώς ο πατέρας της ήταν στο νοσοκομείο. Ο επισκευαστής όμως θύμωσε μαζί της που δεν χώρισε, οπότε την χώρισε εκείνος και μετά έκανε πρόταση γάμου στην αδερφή της Φανής. Δύο χρόνια μετά τα ξανάφτιαξαν με αυτόν και ανακοινώνει η αδερφή της ότι περιμένει παιδί από αυτόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάνια, 25 ετών: Έβαλα τον πρώην μου να τα φτιάξει με την πλούσια θεία μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια μεγάλωσε στην επαρχία και στα 25 της ήρθε στην Αθήνα. Η γονείς της, της αγόρασαν σπίτι με την προϋπόθεση να μείνει μαζί της και η ανύπαντρη θεία της. Για να την διώξει από το σπίτι έβαλε τον πρώην της να τα φτιάξει με την πλούσια θεία της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share