Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Ζωή, 34 ετών: Γνώρισα τον εραστή μου στην αδελφή μου για να κρυφτώ από τον άντρα μου

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

5 Δεκεμβρίου 2019 15:42
Ζωή, 34 ετών: Γνώρισα τον εραστή μου στην αδελφή μου για να κρυφτώ από τον άντρα μου
Follow us on Google News

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ζωής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open! Τι κοινά σημεία έχει με την αντίστοιχη της Κικής χτες;

Η Ζωή, 34 ετών, είναι παντρεμένη 8 χρόνια, και έχει και ένα μικρό κοριτσάκι. Οι υποχρεώσεις του παιδιού και του γάμου την οδήγησαν να κάνει μια εξωσυζυγική σχέση. Γνώρισε έναν άνθρωπο στο γυμναστήριο και είναι σε παράλληλη σχέση εδώ και δυο χρόνια. θέλει να τον βλέπει κάθε μέρα. Έβαλε την μεγαλύτερη αδερφή της, που είναι ανύπαντρη και έχει προίκα να γνωρίσει τον σύντροφο της Ζωής με ένα τυχαίο γεγονός. Άρχισαν να μιλάνε και τον έφερε να τον συστήσει επισήμως στη Ζωή και στον άντρα της και τώρα κάνουν και παρέα όλοι μαζί. Και τον έχει από κοντά και τον βλέπει συνέχεια. Το πράγμα άρχισε να χαλάει, όμως, όταν ο σύντροφός της, της είπε ότι να το σταματήσουν. Η Ζωή τώρα υποψιάζεται ότι το κάνει γιατί θέλει να φάει την προίκα της αδερφής της και θέλει να βάλει λόγια σε εκείνη για να τον διώξει!

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φανή, 34 ετών: "Έχω παιδί με τον άντρα της κυοφορούσας αδερφής μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φανής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Φανή παντρεύτηκε νεαρή, έκανε παιδί αλλά μετά από 6 χρόνια ήθελε να χωρίσει όμως δεν χώρισε για το παιδί. Με τον άντρα της γύρισαν στο πατρικό της λόγω οικονομικών. Όπως έκαναν επισκευές στο πατρικό ήρθε ο άνθρωπος για τις επισκευές και άρεσε στην Φανή οπότε του γνώρισε την αδερφή της ως πρόσχημα και έκανε μαζί του κρυφή σχέση, που κράτησε τρία χρόνια. Μετά από λίγο καιρό πήγαν η Φανή με τον άντρα της σε δικό τους σπίτι πάλι και εκεί ανακάλυψε πως ήταν πάλι έγκυος όμως από τον επισκευαστή. Δεν χώρισε ούτε τότε καθώς ο πατέρας της ήταν στο νοσοκομείο. Ο επισκευαστής όμως θύμωσε μαζί της που δεν χώρισε, οπότε την χώρισε εκείνος και μετά έκανε πρόταση γάμου στην αδερφή της Φανής. Δύο χρόνια μετά τα ξανάφτιαξαν με αυτόν και ανακοινώνει η αδερφή της ότι περιμένει παιδί από αυτόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάνια, 25 ετών: Έβαλα τον πρώην μου να τα φτιάξει με την πλούσια θεία μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια μεγάλωσε στην επαρχία και στα 25 της ήρθε στην Αθήνα. Η γονείς της, της αγόρασαν σπίτι με την προϋπόθεση να μείνει μαζί της και η ανύπαντρη θεία της. Για να την διώξει από το σπίτι έβαλε τον πρώην της να τα φτιάξει με την πλούσια θεία της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share