Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζωή, 32 ετών: Έχω σχέση με τον πεθερό μου. Δεν με αφήνει να κάνω παιδί με τον άντρα μου

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

26 Νοεμβρίου 2019 13:49
Ζωή, 32 ετών: Έχω σχέση με τον πεθερό μου. Δεν με αφήνει να κάνω παιδί με τον άντρα μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ζωής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ζωή παντρεύτηκε στα 26 της και έφυγε από την Αθήνα με τον άντρα της για να ζήσουν στο χωριό του. Η πεθερά της έχει πρόβλημα μαζί της, όμως ο πεθερός της ήταν πολύ υποστηρικτικός και τον ερωτεύτηκε. Έκαναν σχέση για τρία χρόνια. Μετά από λίγο καιρό όμως ο πεθερός της Ζωής την πίεζε και δεν την άφηνε να κάνει παιδί με τον άντρα της. Έπιασε τον πεθερό της και του είπε ότι αν θέλει να είναι μαζί της στο έπακρο θα έπρεπε να χωρίσει. Εκείνος όμως δεν ήθελε. Η Ζωή μετά άρχισε να βάζει στο μυαλό του άντρα της ότι έπρεπε να γυρίσουν πάλι στην Αθήνα. Ο πεθερός της το έμαθε και εκνευρίστηκε. Είπε στη Ζωή ότι αν φύγει θα έκανε τον γιο του να την χωρίσει. Η Ζωή του είπε πως ή θα γράψει την περιουσία του σε εκείνη ή θα βάλει λόγια στην πεθερά της ότι ο άντρας της την απατάει.

Σοφία, 32 ετών: Η μάνα μου τα φτιάχνει με τους συντρόφους μου. Θα ξελογιάσω τον δικό της

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ντίνα, 34 ετών: Κοιμήθηκα με τον αρραβωνιαστικό της κόρης του άντρα μου. Τώρα με απειλεί

Η 34χρονη Ντίνα, είναι παντρεμένη με έναν άντρα 28 χρόνια μεγαλύτερό της. Εκείνος είχε κάνει και πριν έναν γάμο και είχε αποκτήσει και παιδιά. Στην αρχή πήγαιναν όλα καλά στο γάμο τους αλλά μετά από λίγα χρόνια άρχισε να φαίνεται η διαφορά ηλικίας στις συνήθειες. Εκείνη νέα κοπέλα ήθελε να βγαίνει, ενώ εκείνος ήθελε να αράζει στο σπίτι. Τρία χρόνια πριν είχε κατέβει στην Αθήνα, που μένουν η Ντίνα και ο σύζυγός της, η κόρη του, η οποία γνώρισε έναν άντρα και ήθελε να τον γνωρίσει και η Ντίνα και ο πατέρας της. Στην Ντίνα άρεσε πολύ αυτός και έκανε τα πάντα για να τον διεκδικήσει, ώσπου τελικά βρέθηκαν ερωτικά. Όμως, μετά από λίγο καιρό, η κόρη του συζύγου της Ντίνας ανακοίνωσε ότι θα αρραβωνιαστούν. Η Ντίνα τρελάθηκε όταν το άκουσε αλλά ο εραστής της, της είπε πως είναι κόλπο, να παντρευτεί εκείνος την κόρη, να είναι η Ντίνα με τον πατέρα και να βρίσκονται μαζί σαν εραστές. Στην αρχή της άρεσε της Ντίνας αυτό το σχέδιο άλλα τώρα σκέφτεται να βάλει λόγια στον άντρα της ότι της την πέφτει η αρραβωνιαστικός της κόρης του για να τον διώξει και να μείνει μετά ο εραστής της μόνο με την Ντίνα.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο Athensmagazine.gr:

Φανή, 34 ετών: "Έχω παιδί με τον άντρα της κυοφορούσας αδερφής μου"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Φανής, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Φανή παντρεύτηκε νεαρή, έκανε παιδί αλλά μετά από 6 χρόνια ήθελε να χωρίσει όμως δεν χώρισε για το παιδί. Με τον άντρα της γύρισαν στο πατρικό της λόγω οικονομικών. Όπως έκαναν επισκευές στο πατρικό ήρθε ο άνθρωπος για τις επισκευές και άρεσε στην Φανή οπότε του γνώρισε την αδερφή της ως πρόσχημα και έκανε μαζί του κρυφή σχέση, που κράτησε τρία χρόνια. Μετά από λίγο καιρό πήγαν η Φανή με τον άντρα της σε δικό τους σπίτι πάλι και εκεί ανακάλυψε πως ήταν πάλι έγκυος όμως από τον επισκευαστή. Δεν χώρισε ούτε τότε καθώς ο πατέρας της ήταν στο νοσοκομείο. Ο επισκευαστής όμως θύμωσε μαζί της που δεν χώρισε, οπότε την χώρισε εκείνος και μετά έκανε πρόταση γάμου στην αδερφή της Φανής. Δύο χρόνια μετά τα ξανάφτιαξαν με αυτόν και ανακοινώνει η αδερφή της ότι περιμένει παιδί από αυτόν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάνια, 25 ετών: Έβαλα τον πρώην μου να τα φτιάξει με την πλούσια θεία μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Τάνιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Τάνια μεγάλωσε στην επαρχία και στα 25 της ήρθε στην Αθήνα. Η γονείς της, της αγόρασαν σπίτι με την προϋπόθεση να μείνει μαζί της και η ανύπαντρη θεία της. Για να την διώξει από το σπίτι έβαλε τον πρώην της να τα φτιάξει με την πλούσια θεία της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share