Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

23χρονος νιόπαντρος: «Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έρωτα - Τώρα θέλω σύνταξη χηρείας»

Σύνταξη θέλει τώρα τηνε θέλει!

14 Νοεμβρίου 2019 14:06
23χρονος νιόπαντρος: «Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έρωτα - Τώρα θέλω σύνταξη χηρείας»

23χρονος νιόπαντρος: «Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έρωτα - Τώρα θέλω σύνταξη χηρείας»

“Ήταν η τελευταία επιθυμία της καλής μου να πάρω αυτά τα χρήματα” λέει ο 25χρονος σήμερα δικηγόρος

O 25χρονος σήμερα Μαυρίτσιο από την Αργεντινή λέει ότι παντρεύτηκε πριν κάποιο καιρό την 91χρονη Βιολάντα από έρωτα, εντούτοις οι ισχυρισμοί του δεν έχουν πείσει τις Αρχές, οι οποίες αρνούνται να του εκχωρήσουν σύνταξη χηρείας έπειτα από τον θάνατο της καλής του μερικούς μόλις μήνες ύστερα από τον γάμο. Αλέκα, 32 ετών: Θέλω να επηρεάσω την κουμπάρα μου να χωρίσει γιατί τα έχω με τον άντρα της και τον θέλω δικό μου

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Τόρρες ήταν συγγενής του νεαρού και ειδικότερα αδερφή της γιαγιάς του.

Η αιτιολόγηση που προβάλλει το ασφαλιστικό σύστημα της Αργεντινής στην άρνησή της για την επίδοση σύνταξης είναι πως ο γάμος αυτός δεν ήταν νόμιμος. Ακόμα κι αν ήταν, με βάση την νομοθεσία της χώρας οι συντάξεις χηρείας εκχωρούνται στον επιζώντα σύζυγο μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι ο εκλιπών/η εκλιπούσα ήταν το μοναδικό οικονομικό στήριγμά του. Αυτό δεν ισχύει πλέον για τον 25χρονο,που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη νομική και μπορεί πλέον να δουλέψει ως δικηγόρος.

«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» ανέφερε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα και είπε πως είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο. Απατημένη σύζυγος, γράφει το πιο έξυπνο γράμμα στη γκομενίτσα του άντρα της!

Παρά τα 68 έτη διαοφράς τα οποία είχε με την αγαπημένη του, ο Οσσόλα επιμένει πως ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. Ο έρωτας του ζευγαριού αναπτύχθηκε σιγά σιγά τα χρόνια που έμεναν στο ίδιο σπίτι και, σύμφωνα με τον νεαρό, η απόφασή τους να παντρευτούν ήταν η τελευταία επιθυμία της 91χρονης, η οποία προφανώς ήθελε να εξασφαλίσει οικονομικά τον σύζυγό της για τα προσεχή χρόνια.

Σάσα, 35 ετών: Δουλεύω στο Δημόσιο μαζί με τον άντρα μου και με απάτησε με την διευθύντρια μας

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σάσας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σάσα, 35 ετών, εργάζεται μαζί με τον σύζυγο της στο Δημόσιο. Πριν από 3,5 χρόνια ήρθε μια νέα προϊσταμένη στην υπηρεσία τους και άρχισε κατευθείαν να προσεγγίζει τον άντρα της. Κάποια στιγμή η Σάσα έψαξε το κινητό του συζύγου της, βρήκε τις συνομιλίες τους και κατάλαβε ότι εκείνος την απατούσε με την διευθύντρια τους.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αλέκα, 32 ετών: Θέλω να επηρεάσω την κουμπάρα μου να χωρίσει γιατί τα έχω με τον άντρα της και τον θέλω δικό μου

Η Αλέκα είναι χωρισμένη και τα έχει με τον άντρα της κουμπάρας της, θέλει να την επηρεάσει και να την κάνει να χωρίσει με τον σύζυγο της για να τον έχει μονάχα δικό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Kάτια, 34 ετών: Θα πω ότι η κόρη μου, που δεν αναγνώρισα, φλερτάρει τον άντρα μου για να τη διώξω από το σπίτι

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κάτιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Κάτια έμεινε έγκυος στην πρώτη λυκείου και γέννησε ένα κορίτσι. Επειδή έμενε σε κλειστή κοινωνία συμφώνησαν με την μητέρα της να το μεγαλώσει εκείνη σαν να ήταν δικό της παιδί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σίλβια, 27 ετών: Ο παντρεμένος εραστής μου πέθανε και μου άφησε σπίτι. Τώρα τα έχω με τον γιο του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σίλβιας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σίλβια, που είναι 27 ετών, ήρθε στην Αθήνα πριν από 9 χρόνια για σπουδές. Στο τρίτο έτος των σπουδών της έμπλεξε με παντρεμένο, που τη στήριζε οικονομικά και η σχέση τους κράτησε 5 χρόνια. Ο παντρεμένος ήταν 58 ετών και τον γνώρισε μέσω ενός παιδιού της παρέας της, που είναι γιος του. Στα 63 του πέθανε ο εραστής της, ο γιος του όμως, δεν έμαθε ποτέ για τη σχέση της Σίλβιας με τον πατέρα του και της αποκάλυψε ότι ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Έτσι η Σίλβια έκανε σχέση και με τον γιο του εραστή της. Ο εραστής της πριν πεθάνει της αγόρασε διαμέρισμα και μετά τον θάνατό του, η γυναίκα του ζήτησε να δει την Σίλβια. Της είπε ότι ξέρει τα πάντα για εκείνη και για τον σύζυγό της. Αλλά δεν ήξερε για τη Σίλβια και τον γιο της. Της είπε πως αν δεν της μεταβιβάσει το σπίτι θα την κυνηγήσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share