Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Καίτη, 32 ετών: Έχω δεσμό με τον άντρα της κουνιάδας μου. Θα το πω στην κόρη του, για να χωρίσει

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

8 Νοεμβρίου 2019 14:59
Καίτη, 32 ετών: Έχω δεσμό με τον άντρα της κουνιάδας μου. Θα το πω στην κόρη του, για να χωρίσει

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Καίτης, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 32χρονη Καίτη είναι παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια. Η αδερφή του άντρα της, δηλαδή η κουνιάδα της, μένει στο από πάνω σπίτι μαζί με τον άντρα της και το κοριτσάκι τους, που είναι 9 ετών. Η Καίτη έχει παράλληλη σχέση με τον άντρα της κουνιάδας της, καθώς βιώνουν και οι δύο καταπίεση, εκείνος από την γυναίκα του, η Καίτη από τον άντρα της. Η κουνιάδα της, της έκανε καψόνια και γενικά ήταν άσχημος χαρακτήρας. Ο άντρας της όμως δεν θέλει να χωρίσει γιατί φοβάται ότι θα του πάρει το παιδί. Η Καίτη θέλει να τους χωρίσει χωρίς εκείνος να χάσει την κόρη του, οπότε σκέφτεται να μιλήσει στο παιδί ελπίζοντας ότι θα καταλάβει την κατάσταση και θα πάει με το μέρος της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τζένη, 38 ετών: Έστειλα εξώδικο στην κοπέλα του αδερφού μου όταν έμαθα ότι έμεινε έγκυος

Η Τζένη έχει έναν μικρότερο αδερφό, ο οποίος μένει μαζί της και έχει σχέση με μία κοπέλα που δεν εγκρίνει η Τζένη. Αλλά την αποδέχτηκε, τελικώς. Της έκανε ακόμα και δώρα. Ο αδερφός της Τζένης με την κοπέλα του έκαναν σύμφωνο συμβίωσης γιατί εκείνη έμεινε έγκυος, πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στην Τζένη, οπότε έπιασε τον αδερφό της και του είπε πως αν δεν την χωρίσει θα τον διώξει από το σπίτι και θα σταματήσει να τον συντηρεί οικονομικά. Επίσης, η Τζένη έστειλε ακόμα και εξώδικο στην κοπέλα του αδερφού της ζητώντας πίσω όλα τα δώρα και τα χρυσαφικά που της έκανε.

Γιώτα, 34 ετών: Θέλω πίσω τον άντρα μου. Τον άφησα για άλλον, αλλά τώρα που κληρονόμησε τον θείο του άλλαξαν όλα

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γιάννα, 32 ετών: Έχω παιδί με τον άντρα της αδερφής μου. Αν δεν την χωρίσει θα τα πω όλα

Η 32χρονη Γιάννα έμεινε έγκυος από τον άντρα της αδερφής της. Μετά παντρεύτηκε έναν άλλον άντρα και του είπε ότι το παιδί είναι δικό του. Η Γιάννα έχει χωρίσει εδώ και 5 μήνες από τον άντρα της και θέλει να είναι οικογένεια με τον άντρα της αδερφής της αλλά εκείνος της είπε ότι είναι ένα λάθος. Η Γιάννα λέει πως αν δεν χωρίσει εκείνος την αδερφή της ή αν δεν στηρίξει οικονομικά την Γιάννα και το παιδί, θα τα πει όλα στην αδερφή της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share