Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Αν έχετε αυτό το κοινό, τότε είναι το άλλο σου μισό!

Οι ειδικοί μπορούν να σου πουν αν έχεις βρει αυτόν που ψάχνει!

7 Οκτωβρίου 2019 15:24
Αν έχετε αυτό το κοινό, τότε είναι το άλλο σου μισό!

Ποιο θα έλεγες πώς είναι το βασικό χαρακτηριστικό για μια σχέση με σταθερές βάσεις; Η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, το καλό σεξ; Σύμφωνα με τους ειδικούς, τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι τόσο σπουδαίο όσο νομίζεις.
Ο James Preece λοιπόν, ένας "dating guru" από την Αμερική, υποστηρίζει πως το κλειδί για την ιδανική σχέση είναι να έχεις με τον σύντροφό σου την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Λογικό, αν σκεφτείς ότι το να γελάτε με τα ίδια πράγματα οδηγεί σε μεγαλύτερα ποσοστά ευτυχίας μέσα στη σχέση, ευεξία και πιο σταθερό δεσμό ανάμεσά σας.

"Όταν το χιούμορ είναι παρόμοιο, θα μπορείτε να δείτε την αστεία πλευρά των περισσότερων καταστάσεων και να είστε πιο χαλαροί γενικά σχετικά με το τι μπορεί να σας φέρει η ζωή. Τυχόν τσακωμοί θα ξεπεραστούν πιο εύκολα και θα εκτιμήσετε ο ένας τον άλλον περισσότερο", εξηγεί ο James.

είναι το άλλο σου μισό
Για να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρος, ο James αναλύει τι ακριβώς εννοεί με το "κοινό χιούμορ": "Να δημιουργήσετε μια σύνδεση με κοινό έδαφος, να μοιράζεστε ιστορίες και να σας δένουν οι αστείες ιστορίες της ζωής. Όταν γελάτε μαζί, τότε δένεστε με φυσικό τρόπο και η σχέση σας δυναμώνει".

Τώρα ξέρεις πότε πρέπει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο πρώτο ραντεβού.

2+1 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον ερωτεύτηκες τον καλύτερό σου φίλο!

2+1 σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον ερωτεύτηκες τον καλύτερό σου φίλο!

Κάνετε παρέα από παιδιά και έχετε μοιραστεί τις πιο όμορφες και τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας. Η σχέση σας ξεκίνησε με τσακωμούς και δηλώσεις πως εσύ κι αυτός δεν μπορείτε να συνυπάρξετε στον ίδιο χώρο για πέντε λεπτά. Και μετά ήρθε η αγάπη.

Με τρόπο μαγικό ταιριάξατε και δεν μπορείς να θυμηθείς κάποια ανάμνηση στην οποία δεν είναι πρωταγωνιστής. Ο καλύτερός σου φίλος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μήπως η σχέση σας δεν είναι όσο φιλική πιστεύεις όμως; Μήπως υποβόσκει ένας έρωτας;Αυτά συμβαίνουν και καλό θα είναι να αποκωδικοποιήσεις τα σημάδια ώστε να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που ίσως χτυπούν καμπανάκι.

Ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για εσένα και τα μαθαίνει πρώτος από όλους

Ό,τι κι αν σου συμβεί πληκτρολογείς τον αριθμό του. Είναι ο άνθρωπος που μαθαίνει όσα σου συμβαίνουν και είναι ο πρώτος. Από μία νέα ευκαιρία για δουλειά μέχρι ένα παλιό γκόμενο που σε θυμήθηκε μετά από 3 χρόνια. Μπορεί να μιλάτε για ώρες στο τηλέφωνο γιατί η αποδελτίωση της ημέρας σου είναι ακριβής μέχρι απειροελάχιστης λεπτομέρειας. Η πρώτη καλημέρα και η τελευταία καληνύχτα σου.

undefined

Πιάνει τον εαυτό σου να ζηλεύει τις σχέσεις του

Εξαιρετικό κορίτσι η Ιωάννα αλλά μήπως δεν κάνει για εκείνον; Όπως δεν έκανε και η Μαρία και η Πηνελόπη και η Παναγιώτα και η Γωγώ και η Αφροδίτη και σίγουρα ξεχνάς κι άλλες. Του στέλνεις να βγείτε και σου λέει πως έχει κανονίσει με το κορίτσι του και τα νεύρα σου τσίτα; Κάτι δεν πάει καλά.

Συγκρίνεις κάθε νέα σου σχέση μαζί του

Κανένας δεν είναι σαν αυτόν και κανένας ποτέ δε θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου που φυσικά πηγάζουν από τη μεταξύ σας σχέση. Κάθε νέα πληροφορία που μαθαίνεις από το φλερτ σου θυμίζει τον καλύτερό σου φίλο και δεν βλέπεις την ώρα να τελειώσει το ραντεβού ώστε να τον πάρεις τηλέφωνο και να του πεις τα νέα.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share