Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Αυτές είναι οι λέξεις που τερματίζουν κάθε καυγά αμέσως!

Ποιες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα;

19 Αυγούστου 2019 15:45
Αυτές είναι οι λέξεις που τερματίζουν κάθε καυγά αμέσως!
Follow us on Google News

Εάν οι καυγάδες με τον σύντροφό σας είναι συχνοί και θέλετε να βάλετε ένα τέλος σε αυτούς τότε σας βρήκαμε τις λέξεις που θα τερματίζουν τον καυγά αμέσως!

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα ίδια τα επιχειρήματα δεν είναι αυτά που κάνουν κακό στις σχέσεις, αλλά το χρονικό διάστημα στο οποίο οι άνθρωποι ανακάμπτουν μετά από ένα τσακωμό.

Αντί να εστιάσεις στο να μην κάνεις καθόλου καυγάδες, αυτό στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείς είναι ο χρόνος ανάκαμψης μετά από έναν τσακωμό. Εάν μπορείς να κάνουμε μια συζήτηση και στη συνέχεια γρήγορα να απομακρυνθείς από αυτό, είναι πολύ θετικό τόσο για εσένα την ίδια όσο και για τη σχέση σας. Αυτά είναι τα γυναικεία οφσάιντ: Λέξεις που λένε και δεν καταλαβαίνει ο άντρας!

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις να δώσεις στο σύντροφο σου κάτι σαν "χάρτη πορείας". Πολλοί άνθρωποι, όταν τσακώνονται, επικεντρώνονται στον εαυτό τους και δεν δίνουν στους άλλους μια ένδειξη για το πώς μπορούν να βοηθήσουν, και έτσι περιμένουν από την άλλη μεριά να πει την τέλεια φράση, κάτι που θα λύσει το πρόβλημα. Παρ'όλα αυτά, δεν τους βοηθούν και δεν τους παρέχουν καθοδήγηση.

Εάν μπορείς να του πεις, "Άκούσε, είμαι ευαίσθητη τώρα αλλά πρέπει να με βοηθήσεις. Θέλω να είσαι στο πλευρό μου και να με βοηθήσεις", γίνεσαι μια πραγματικά σπουδαία συμπαίκτρια, αφού του δείχνεις πώς να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα συναισθήματά σου, και τον κάνεις να αισθάνεται πως είσαστε παίκτες της ίδιας ομάδας.

Αντίθετα, αν τον αποξενώσεις και ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου, θα τον κάνεις να το δει σαν μια απελπιστική περίπτωση. Όταν λες αυτές τις 4 απλές λέξεις - "Χρειάζομαι να με βοηθήσεις", τον κάνεις συμπαίκτη σου στην κατάσταση.

Γιατί οι γυναίκες είναι πάντα από "πάνω" σε έναν καυγά;

Γιατί οι γυναίκες είναι πάντα από "πάνω" σε έναν καυγά; Γιατί θέλουν να έχουν δίκιο σε όλα και να μην υποχωρούν ποτέ σε έναν καυγά;

Κάθε φορά που θα νομίζεις πως έχεις δίκιο κατά ένα περίεργο τρόπο θα γυρίσει ανάποδα αφού μια γυναίκα κατέχει το οπλοστάσιο της τακτικής που την βγάζει πάντα νικήτρια ότι και να κάνεις και αυτό ισχύει σε οποιαδήποτε σχέση σου με το γυναικείο φύλο…. Δείτε ακόμα πως μπορείτε να ξεκολλήσετε γρήγορα από κάποιον που δεν σας θέλει!

1) Για μια γυναίκα το να βγει νικήτρια με το να είναι σωστή, είναι δυο εντελώς διαφορετικά θέματα τις περισσότερες φορές. Έτσι λοιπόν αν βρεις ένα έγκυρο σημείο με επιχειρήματα το οποίο δεν μπορεί να αντικρούσει, πολύ απλά θα αλλάξει θέματα εστιάζοντας σε ένα από τα άπειρα λάθη σου… έτσι θα μπείτε σε ένα καινούριο θέμα και μάντεψε ποιος θα έχει την τελευταία λέξη.

Γυναίκα καυγάς

2) Οι γυναίκες έχουν άπειρες λέξεις να εκφράσουν οποιοδήποτε συναίσθημα σε αντίθεση με εσένα που έχεις πέντε κύριες λέξεις (καλά, τσαντισμένος,καυ*****ος, κουρασμένος και πεινασμένος). Προσπαθώντας να της δώσεις να καταλάβει τα αρνητικά συναισθήματα που σου έχει δημιουργήσει είναι σαν να είσαι στο πρώτο έτος της νομικής και εκείνη δικηγόρος με 10 έτη πείρα…

3) Μια γυναίκα ξέρει καλά τα ευάλωτα σημεία σου. Εκεί ακριβώς θα εστιάσει και θα στο πετάξει σαν πυρηνική βόμβα…Πραγματικά δεν θέλει να το κάνει αυτό γιατί κατά βάθος σε αγαπάει αλλά δεν είναι αυτό το θέμα στον τσακωμό. Σημασία έχει ποιος θα πει τη τελευταία λέξη και υποσυνείδητα ξέρει πως πρέπει να είναι εκείνη.

4) Η γυναίκα έχει αντοχή που δεν φαντάζεσαι και θα τραβήξει το θέμα μέχρι να σε εξαντλήσει… Το να πέσει για ύπνο πριν τελειώσει ο καυγάς (ο οποίος θα συνεχιστεί αύριο) θεωρείται απώλεια στη μάχη..

Οι ατάκες που σκοτώνουν την σχέση σας και την διάθεση σας!

Ατάκες σχέση έρωτας

Τσακώνεστε συνέχεια ή δεν αντέχετε αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας μέσα στην σχέση σας; Μήπως είναι κάποιες ατάκες που πραγματικά δεν μπορείτε να τις ακούτε και τις θεωρείτε τοξικές; Και αν φυσικά έχετε την απορία αν υπάρχει τέλεια σχέση ,η απάντηση είναι ναι!

Οι περισσότερες από εμάς μεγαλώσαμε με το παραμύθι των ευτυχισμένων ζευγαριών κάνοντας εικόνα τον πρίγκιπα του παραμυθιού που θα έρθει να μας σώσει καβάλα στο άσπρο άλογο και μετά ευτυχισμένοι και οι δύο θα πηγαίνουμε προς το ηλιοβασίλεμα.

Αυτός είναι και ο λόγος που μας οδηγεί να πιστέψουμε πως η άνευ όρων αγάπη είναι αναγκαία σε μια σχέση και αυτές είναι οι ατάκες που μπορεί να σκοτώσουν τη σχέση.

Ατάκες σχέση

Ας δούμε παρακάτω τις ατάκες που σκοτώνουν την σχέση σας και την διάθεση σας!

1) Από τη στιγμή που με αγάπησε πραγματικά θα με κάνει και ευτυχισμένη.

Αντί να υποθέσεις κάτι τέτοιο σκέψου γιατί θα πρέπει να βάλεις τον άλλον στην διαδικασία να σε κάνει με το ζόρι ευτυχισμένη. Άκουσε απλά τις ανησυχίες του και τα συναισθήματα του. Κάνοντας τον άλλον ευτυχισμένο δεν είναι κριτήριο για να σε αγαπήσει κιόλας. Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται κάτι τέτοιο μπορεί να σου κοστίσει τη σχέση.

2) Όταν είσαι με τον άλλον θα πρέπει να φοράς παρωπίδες.

Πες μου ή μάλλον δείξε μου έναν άντρα ο οποίος δεν έχει ξενοκοιτάξει ενώ είστε μαζί, φαντάσου λοιπόν τι θα κάνει με τη παρέα του. Και να πούμε τώρα τα πράγματα με το όνομα τους, και εσύ δεν το κάνεις; Τι πάει να πει άλλο εγώ; Όχι θα πρέπει να το καταλάβεις!

3) Σ’ αγαπώ τόσο πολύ που δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, δεν έχω κρυμμένα χαρτιά και δεύτερες σκέψεις.

Η αγάπη είναι μια διαδικασία όχι μια στατική κατάσταση. Πρέπει ουσιαστικά να κάνεις δουλειά με τον άλλον για να το πετύχεις όλο αυτό. Δεν είναι σωστό να ανοίγεις τα χαρτιά σου από την πρώτη στιγμή κράτα και κάτι για τον εαυτό σου.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share