Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

7 πικάντικες εξομολογήσεις μαμάδων που δεν έχουν ίχνος ντροπής! Ειδικά η 4η είναι επιεικώς απαράδεκτη!

Δεν θα τα πιστεύετε!

24 Σεπτεμβρίου 2019 18:10
7 πικάντικες εξομολογήσεις μαμάδων που δεν έχουν ίχνος ντροπής! Ειδικά η 4η είναι επιεικώς απαράδεκτη!

Αυτές είναι οι 7 πικάντικες εξομολογήσεις μαμάδων που δεν έχουν ίχνος ντροπής! Ειδικά η 4η είναι επιεικώς απαράδεκτη!

Είναι γεγονός ότι είμαστε άνθρωποι, και όλοι μας οδηγούμαστε από διάφορες ανάγκες και επιθυμίες στη ζωή μας. Ενώ οι πρωταρχικές μας ανάγκες είναι η διατροφή και η στέγαση, οι δευτερεύουσες ανάγκες διέπουν τις ενέργειές μας εξίσου έντονα, ανεξάρτητα από το φύλο.

Ένας άντρας, μπορεί εύκολα να έχει αυτά τα συναισθήματα χωρίς να κριθεί κάτι που δεν είναι τόσο απλό για τις γυναίκες.

Ο ρόλος της μητέρας είναι αρκετά κουραστικός επειδή πρέπει πάντα να ισορροπεί την εργασία της και τις οικογενειακές ευθύνες.


Αλλά πολλές μητέρες, όπως και κάθε άλλη γυναίκα, επιθυμούν την σεξουαλική προσοχή. Το να κάνεις σεξ όταν είσαι έγκυος δεν είναι επικίνδυνο. Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που έκαναν μερικές μητέρες που είναι αμφισβητήσιμα.

Αν και δεν μπορούμε να τις κατηγορήσουμε για τις επιθυμίες τους, ας δούμε μερικές ομολογίες που έκαναν κάποιες μητέρες στο Candid – μια εφαρμογή εξομολόγησης.

 Εξομολογήσεις Μαμάδων
1. Είμαι 40ετών ανύπαντρη μητέρα και θέλω να κάνω σεξ συνέχεια.

2. Όποτε το παιδί μου βλέπει μπουκάλι με κρασί, φωνάζει το όνομά μου.

3. Είμαι έγκυος και δεν θέλω να κάνω σεξ με τον φίλο μου, γιατί πονάω πάρα πολύ.


4. Με τον πρώην μου βρισκόμαστε μια φορά το χρόνο για να κάνουνε σεξ. Δεν ξέρει ότι έχει 4 παιδιά.

5. Η κόρη μου και εγώ μοιραζόμαστε τον ίδιο άντρα.

6. Όταν ήμουν 6 μηνών έγκυος μου προτάθηκε να γυρίσω ταινία πορνό έναντι πολλών χρημάτων και τελικά το έκανα.

7. Δεν ξέρω ποιος είναι πατέρας του παιδιού μου. Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Γερμανία απάτησα τον άντρα μου με κάποιον άλλον.

Ποια είναι τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο;

Ποια είναι τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο;

Απορείτε γιατί δεν πετυχαίνουν οι σχέσεις σας και ποια είναι τα λάθη που κάνετε; Δείτε ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο!

Πολλές γυναίκες αναζητούν έναν σύντροφο για μία μακροχρόνια σχέση, ωστόσο συχνά κάνουν εξαρχής λάθος επιλογές, καθώς ελκύονται από άνδρες που είναι δύσκολο να μείνουν πιστοί σε μακροχρόνιες σχέσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο κρεβάτι!

Σωματική έλξη. Αν και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες δεν μένουν ασυγκίνητοι από την ωραία εξωτερική εμφάνιση, η αλήθεια είναι ότι η επιλογή ενός συντρόφου με βάση την εξωτερική του εμφάνιση σπανίως αποτελεί εγγύηση μακροχρόνιας σχέσης. Με άλλα λόγια αν οι γυναίκες ψάχνουν για μακροπρόθεσμες, σταθερές σχέσεις ίσως θα ήταν καλύτερο να στραφούν σε λιγότερο ελκυστικούς άνδρες. Σύμφωνα με έρευνες οι πολύ ελκυστικοί και σωματώδεις άνδρες ενδέχεται να είναι και πιο άπιστοι. Επιπλέον είναι πιο πιθανό να χωρίσουν τις συντρόφους τους ίσως γιατί είναι λιγότερο ικανοί να αντισταθούν στην προοπτική να συνάψουν σχέσεις με νέες πιθανές συντρόφους.

Γυναίκες σύντροφος

Ερωτικές φωνές. Αν και οι γυναίκες δείχνουν να προτιμούν άνδρες με ελκυστικές φωνές, οι έρευνες αποκαλύπτουν ότι αυτοί οι άνδρες τείνουν να έχουν περισσότερες ερωτικές συντρόφους και είναι πιο πιθανό να είναι άπιστοι κατά τη διάρκεια μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Ήδη δεσμευμένοι άνδρες. Είναι ενδιαφέρον ότι πολλές γυναίκες συχνά ελκύονται από άνδρες που βρίσκονται ήδη σε σχέση. Αυτή η κατάσταση παρατηρείται και σε μέλη του ζωικού βασιλείου όπως τα ψάρια και τα πουλιά! Στους ανθρώπους, το ενδιαφέρον των γυναικών σηματοδοτείται από το ότι αυτός ο άνδρας έχει επιθυμητά χαρακτηριστικά κατά την πεποίθησή τους. Ωστόσο η λογική λέει ότι για μία μακροχρόνια σχέση ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα να προσεγγιστεί ένας άνδρας που έχει ήδη σύντροφο! Άλλωστε αν αυτοί οι άνδρες σκοπεύουν να αφήσουν τη σύντροφό τους για μια άλλη γυναίκα, τότε δεν αποκλείεται στο μέλλον να πραγματοποιήσουν την ίδια κίνηση όταν μία νέα πιθανή σύντροφος εμφανιστεί στον ορίζοντα.

Επομένως ένας σύντροφος ελκυστικός με αρρενωπή φωνή και πιθανώς ήδη δεσμευμένος ίσως να είναι καλή επιλογή για μια σύντομη σχέση, αλλά αν αναζητάτε κάποιον για μια μακροχρόνια σχέση τότε καλό να είναι να επενδύσετε σε έναν σύντροφο πάνω στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της ειλικρίνειας.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share