Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Μαρία, 45 ετών: "Έκανα έρωτα με παντρεμένο γιατί..."

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

11 Σεπτεμβρίου 2019 10:25
Μαρία, 45 ετών:
Follow us on Google News

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr την αληθινή εξομολόγηση αναγνώστριας που προκαλεί πολλά ερωτηματικά! Ποια η άποψή σας;

Aναγνώστριά μας ρωτά:
Η δική μου ιστορία είναι η εξής. Πριν από ένα χρόνο γνώρισα έναν άντρα 35 χρονών εγώ είμαι 23 με τον οποίο βλεπόμασταν σχεδόν καθημερινά γιατί μου έκανε μαθήματα. Αυτός ο άντρας είναι παντρεμένος και τον πρώτο μήνα της γνωριμίας μας δεν μου είχε δώσει την παραμικρή αφορμή Εγώ δεν τον έβλεπα καθόλου ερωτικά και ούτε θα τον έβλεπα γιατί σεβόμουν αυτόν και την γυναίκα του. Ένα μήνα μετά άρχισε να με ρωτάει αν έχω αγόρι πως και δεν έχω και να μου λέει όλο κοπλιμέντα για το ντύσιμο κλπ. Εγώ τον έκοβα και λίγους μήνες μετά άρχισε να μου προτείνει συνέχεια να βγούμε. Εγώ τον απέφευγα και μετά άρχισε να μου λέει ότι του αρέσω. Τα μαθήματα τελείωσαν μήνες μετά και όποτε με συναντούσε μου πρότεινε πάλι έξοδο. Μια μέρα μου τηλεφώνησε αλλά έλειπα διακοπές. Όταν γύρισα μου ξανατηλεφώνησε μου πρότεινε να βγούμε και τελικά δέχτηκα για αν ξεκαθαρίσω. Βγήκαμε και μου είπε πως ήθελε να περάσουμε καλά αλλά δεν θα άφηνε την γυναίκα του. Δεν έκανα κάτι μαζί του αλλά μετά ένιωθα πολύ άσχημα. Του είπα πως δεν μου άρεσε και πως δεν θα έκανα κάτι μαζί του αλλά στην πραγματικότητα είχε αρχίσει να με ενδιαφέρει Του έστειλα μήνυμα να του πω να μην κρατήσει κακία και μου ζήτησε να συναντηθούμε ξανά. Αρνήθηκα φύγαμε διακοπές και όταν γυρίσαμε μια βδομάδα μετά μου τηλεφώνησε και ζήτησε να βγούμε πάλι. Συναντηθήκαμε τυχαια 23 φορές ακόμη και μου είπε τα ίδια Δεν ξέρω τι να κάνω Τον σκέφτομαι συνέχεια δυστυχώς και είμαι σε δίλημμα. Το κυριότερο είναι πως δεν είχα στην ζωή μου κάποια ολοκληρωμένη σχέση και δεν κάνω κάτι μαζί του γιατί ντρέπομαι να του το πω. Εσείς πιστεύετε πως τελικά με θέλει για κάτι παραπάνω από μια βραδιά; Μήπως τελικά νιώθει κάτι για μένα; Τί να κάνω;

Δείτε άλλή μια αληθινή εξομολόγηση: Απατάω τον σύζυγό μου με έναν μικρότερο άντρα, δεν θέλω να τον αφήσω τον έχω ερωτευτεί!


Ο ψυχολόγος ομαδικός θεραπευτής, Δημήτρης Κατσαρός απαντά

Μαρία, 45 ετών:

Αντώνης 43 ετών: «Η πεθερά μου με εκβιάζει για να μην αποκαλύψει τη παράνομη σχέση μου»!

Αγαπητή αναγνώστρια:

Από την αφήγησή σας διαγράφεται αυτό που λέτε αφενός και αυτό που επιθυμείτε/φοβάστε αφετέρου. Σ'αυτό ακριβώς σας νιώθω κάπως αμφιταλαντευόμενη και νομίζω ότι ούτε κι εσείς θέλετε πολλά πράγματα από αυτό τον άνδρα. Κατ' εμέ είστε μια αρκετά νέα γυναίκα για να νιώθετε πως υπάρχει τόση μεγάλη ανάγκη για άμεση απόφαση πάνω στο φλερτ ενός και μόνον άνδρα και δη παντρεμένου. Θέλω να πω πως υπάρχει προφανώς χρόνος και χώρος για σας ώστε να μη χρειάζεται το δίλημμα να σας απασχολεί τόσο έντονα. Νομίζω όμως ότι υπάρχει και μια τρίτη ανάγνωση στο γράμμα σας κατά την οποία φαίνεται να θέλετε μια εμπειρική συμβουλή πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, παρά μια ψυχολογική υποστήριξη. Νομίζω συγκεκριμένα ότι η παράξενη γοητεία που σας ασκεί αυτός ο άνδρας είναι αυτό που σας λείπει και ζητάτε και ίσως ασυνείδητα το ζητάτε και εδώ: Συμβουλές που συμπυκνώνονται σε "μια ασφαλή βόλτα που θα είναι διασκεδαστική μα ανώδυνη". Με λίγα λόγια θέλετε να εξερευνήσετε πράγματα υπό την ασφαλή μα όχι ασφυκτική παρέα/καθοδήγηση. Με λίγα λόγια θέλετε να παίξετε! Αυτό επ' ουδενί δεν αποτελεί ενοχοποιητικό παράγοντα για σας. Έχετε υπόψη σας όμως ότι κάθε επιλογή εγείρει την ευθύνη που τη συνοδεύει και τα πιο ασφαλή ταξίδια γίνονται όταν είμαστε εντελώς ξένοιαστοι. Ξεχάστε την όποια ηθική υπάρχει και δεσπόζει απαγορευτικά μεταξύ εσάς και ενός παντρεμένου ανθρώπου. Αναρωτηθείτε μόνο για τον εαυτό σας αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο μόνος που μπορεί να σας συνοδεύσει στο μαγικό σας ταξίδι ή αν απλά η ανυπομονησία σας σε συνδυασμό με την επιθυμία σας, τον καθιστούν πιο σαγηνευτικό απ'όσο είναι πραγματικά.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share