Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Η εξομολόγησημιας νυμφoμανoύς: «Έχω κoιμηθεί με 300 άντρες. Οι παλάμες μου…»

Η αληθινή ιστορία που σοκάρει!

28 Αυγούστου 2019 10:36
Η εξομολόγησημιας νυμφoμανoύς: «Έχω κoιμηθεί με 300 άντρες. Οι παλάμες μου…»

Eχει μακριά, στιλπνά μαλλιά, συμπαθητικό πρόσωπο και σώμα. Το κατά τα άλλα συνηθισμένο κορίτσι από το Norfolk της Βρετανίας, θα μπορούσε να παραμείνει στην αφάνεια αν δεν παραδεχόταν ότι είναι μια νuμφoμανήs.

«To έχω κάνει με 300 άτομα και πρέπει να έχω τουλάχιστον 5 opγασμoύs την ημέρα». Η 24χρονη Νέσα Τζέι, αναφέρει στη Sun, ότι είναι δύσκολο να διαχειριστεί τον εθισμo της και δηλώνει ότι άρχισε να επιδίδεται σε εpwτικέs περιπτύξεις από τα 16 της χρόνια, ακόμα και με άγνωστους που γνώριζε σε σούπερ μάρκετ. Θάνος 30 ετών: «Είναι άσχημη και γεματούλα αλλά θα την παντρευτώ για τα λεφτά της και…»

Η εξoμoλόγηση μιας νυμφoμανoύς: «Έχω κoιμηθεί με 300 άντρες. Οι παλάμες μου…»

«Οι παλάμες μου ιδρώνουν, γίνομαι ευερέθιστη όταν δεν έχω τουλάχιστον πέντε opγασμoύs την ημέρα». Εντούτοις, αν και απολαμβάνει να το κάνει με πολλαπλούς συντρόφους ακόμα και με γυναίκες, η 24χρονη έχει και μόνιμο σύντροφο. Πάντως όπως εξoμoλoγείται, οι γυναίκες φίλες της έκοψαν κάθε φιλικό δεσμό μαζί της υπό το φόβο ότι θα τους ξεμυαλίσει τους συντρόφους τους.

Κατερίνα, 32 ετών: "Τα έφτιαξα με τον πεθερό μου για να..."

Αληθινή ιστορία αναγνώστριας στο Athensmagazine.gr που συγκλονίζει! Η παράνομη σχέση της Κατερίνας με τον πεθερό της!

Ο τίτλος φαντάζει πως είμαι τσούλα. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Ο άντρας μου με παντρεύτηκε γιατί ήμουν στα νιάτα μου μοντέλο και ήθελε να κάνει το κομμάτι του στην οικογένειά του και στους φίλους του.
Ήμουν μια γυναίκα καλοβαλμένη και μορφωμένη. Είχα όμως την ατυχία να είμαι πολύ όμορφη. Και λέω ατυχία γιατί όλοι εστίαζαν και εστιάζουν στην εξωτερική μου εμφάνιση και όχι στη ψυχή μου.

Η ψυχική -εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που έχει αξία. Το εξωτερικό μας σαρκίο είναι απλά το περιτύλιγμα.

Ο άντρας μου 3 χρόνια μετά το γάμο μας ξεκίνησε τα τσιλιμπουρδίσματα. Ό,τι πετούσε, κολυμπούσε και σερνόταν το ήθελε στο κρεβάτι του.
Ίσως επειδή επιζητεί την επιβεβαίωσή του μέσα από τις επιτυχίες που έχει από το γυναικείο ποδόγυρο.

Στην αρχή έκανα τα στραβά μάτια γιατί δεν ήθελα να πιστέψω πως είναι αθεράπευτα εγωιστής και ερωτύλος. Προσπαθούσα να δώσω έμφαση στην οικογένεια και στη δική μου δουλειά.

Τα δύο όμως τελευταία χρόνια τα έφτιαξε με τη γραμματέα του που είναι 14 χρόνια μικρότερή μου. Όμορφο κοριτσάκι που του κουνιέται….

Ο άντρας μου έχει ξελογιαστεί και απροκάλυπτα, πλέον, την κυκλοφορεί παντού λες και εγώ δεν υπάρχω.

Λες και είμαι μια barbie στο κουτί της πάνω σε ένα ράφι. Εκεί ξεχασμένη και με υποχρέωση να είμαι λαμπερή και να στολίζω το ράφι για να ομορφαίνω το χώρο.

Ο πεθερός μου πήρε το μέρος μου. Με στήριξε και μου συμπαραστάθηκε περισσότερο και από πατέρας. Είναι και αυτός όμορφος και καλοβαλμένος. Είναι και χήρος. Επίσης εγώ δεν έχω γονείς γιατί πέθαναν σε δυστύχημα όταν ήμουν 17 ετών.

Στην αρχή κολακεύτηκα και κουρνιάζοντας στην αγκαλιά του ένιωσα γαλήνη και ηρεμία.

Με τον καιρό, όμως, ένιωσα πως υπήρχε μεταξύ μας ερωτική έλξη η οποία και μέχρι τότε δεν είχε εκδηλωθεί. Για να μη μακρηγορώ το ένα έφερε το άλλο και βρεθήκαμε μαζί ερωτικά.

Το πρώτο που μου πέρασε από το μυαλό ήταν πως εκδικήθηκα τον άντρα μου για τις απιστίες του.

Όμως, με τον καιρό κατάλαβα πως αυτό που με κέρδισε στον πατέρα του συζύγου μου ήταν η αρχοντιά του, η αξιοπρέπειά του και το γεγονός πως είναι άντρας παλιάς κοπής.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share