Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Αυτές οι 7 φράσεις μπορούν να “φρικάρουν” έναν άντρα!

Ποιες είναι;

4 Ιουλίου 2019 12:38
Αυτές οι 7 φράσεις μπορούν να “φρικάρουν” έναν άντρα!

Μερικές φορές κάποιες φράσεις που λένε οι γυναίκες μπορούν να φρικάρουν τους άντρες. Δες παρακάτω ποίες είναι αυτές για να τις αποφύγεις! Κάτι ακόμα που πρέπει να αποφύγετε όμως είναι και τα μηνύματα μετά το πρώτο ραντεβού!

1. «Μωρό μου μπορεί να συμβεί στον καθένα». Φυσικά και ξέρουν ότι μπορεί να συμβεί στον γείτονα, στον ξάδερφο, στον πρώην αλλά όχι σε αυτούς. Αυτό και μόνο σημαίνει ότι κάτι τρομερό έγινε και τους κάνει να νιώθουν ανασφαλείς και ευάλωτοι.

2. «Πρέπει να μιλήσουμε»… και σίγουρα όχι για καλό θα σκεφτούν. Το ίδιο ισχύει και για εσένα. Αν σου πει το αφεντικό σου ή κάποιος από την οικογένειά σου αυτή τη φράση, αυτομάτως το μυαλό σου θα πάει στο κακό. Άσε που στους άνδρες δεν αρέσει να μιλάνε. Οπότε καλύτερα βρες άλλη εισαγωγή για να πεις αυτά που θες, χωρίς να τον κομπλάρεις προκαταβολικά.

3. «Σε αγαπώ… σαν αδερφό μου» που σημαίνει ότι η σχέση σας έχει ήδη περάσει στη φιλική σφαίρα και δεν υπάρχει καθόλου ερωτισμός και πάθος. Μετά όμως μην παραπονιέσαι ότι το σεξ σας είναι επιεικώς νερόβραστο.

 Αυτές οι 7 φράσεις μπορούν να “φρικάρουν” έναν άντρα!

4. «Θα μείνουν οι γονείς μου σπίτι για λίγες μέρες». Δεν είναι ότι δεν συμπαθεί τους γονείς σου, απλά δεν νιώθει άνετα ούτε με τους δικούς του στο ίδιο τραπέζι. Όταν μάλιστα κάθεται δίπλα με τον πατέρα σου, που ξέρει τι κάνατε το προηγούμενο βράδυ, τότε νιώθει ένοχος, αγχωμένος και σε άβολη θέση.

5. «Μάλλον θα έπρεπε να πας για εξετάσεις». Με το που το ακούσει αυτό, θα αρχίσει αυτομάτως να σκέφτεται το χειρότερο, ότι είναι βαριά άρρωστος, ότι έχει κάτι σοβαρό, ότι του μένει λίγος χρόνος ζωής… Κακά τα ψέματα, οι άνδρες δεν αντέχουν τον πόνο όσο οι γυναίκες και τρέμουν και μόνο στην ιδέα της λευκής στολής του νοσοκόμου.

6. «Είναι μια χαρά το μέγεθος. Όχι πραγματικά, όλα καλά». Ουπς! Κανείς άντρας δεν θέλει να ακούσει κάτι τέτοιο, γιατί ξέρει μέσα του ότι δεν είναι αλήθεια. Το αμέσως χειρότερο βέβαια θα ήταν να του πεις « έχω δει και μικρότερο» ή «το μέγεθος δεν μετράει μωρό μου». Λοιπόν στην περίπτωση του ανδρικού πέους, να θυμάσαι πάντα ότι «αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό, καλύτερα μην πεις τίποτα».

7. «Είμαι έγκυος». Εάν δεν είστε ήδη παντρεμένοι και σκοπεύετε να κάνετε παιδί, τότε αυτή η φράση είναι ίσως η χειρότερη που θα ακούσει ένας άντρας. Παγώνει και μόνο στην ιδέα ότι η ζωή του θα αλλάξει ριζικά, ότι θα πρέπει να είναι υπεύθυνος και για ένα άλλο άτομο, όταν δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τη δική του τη ζωή. Ακόμα και στα 60 του θα σκέφτεται : «Φυσικά και θέλω να κάνω παιδί, όχι τώρα βέβαια αλλά σε κάποια χρόνια». Εάν λοιπόν θέλεις να δεις το πρόσωπο του αγαπημένου σου άσπρο σαν το σεντόνι σε δευτερόλεπτα, απλά πέταξέ του ξαφνικά αυτή τη φράση.

Εξομολόγηση: Πότε οι άντρες αποφασίζουν να κάνουν σοβαρή σχέση!

Μια σχέση για να ξεκινήσει δεν είναι παίξε-γέλασε. Έτσι είναι το Πάμε Στοίχημα. Έτσι, ένας άντρας αποφασίζει να μπει σε μια σοβαρή σχέση όταν συνειδητοποιήσει συγκεκριμένα πράγματα. Και ο άνθρωπος πίσω από τις γραμμές είναι εδώ…

Αρχικά, επειδή εμείς οι άντρες είμαστε λίγο χαμηλών στροφών πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι. Αυτό συμβαίνει όπως σας έχω γράψει κατόπιν εορτής.

Τις περισσότερες φορές γίνεται αφού τα έχουμε κάνει μαντάρα (και αυτό που σκεφτήκατε) και εσείς φεύγετε

Αν η τύχη (και η αντρική ευφυΐα) τα φέρουν έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι ενώ είστε ακόμη εκεί γύρω, τότε το πρώτο και μεγάλο βήμα έγινε. Αλλά μέχρι την σχέση έχουμε λίγο δρόμο ακόμα…

Θα πρέπει να νιώσουμε ασφάλεια. Να νιώσουμε πως η γυναίκα που θα αφιερωθούμε δεν θα μας «πουλήσει» γιατί προφανώς δεν έχουμε και εμείς κανένα σκοπό να κάνουμε το ίδιο ακόμη και αν εμφανιστεί ένας άγγελος της Victoria’s Secret (δεν λέω για ποια γίνεται η εξαίρεση).

Προφανώς, επίσης, για να φτάσουμε σε αυτήν την σκέψη είστε πολύ ξεχωριστές.

Σημαντικό είναι να μας λείπετε. Να φεύγετε μετά τον καφέ και να περνάνε 5 λεπτά και να σας σκεφτόμαστε.

Να παίζει ο Θρύλος τελικό Euroleague (είμαστε περήφανοι για εσάς και ας μην το πήρατε) και να λέμε από μέσα μας «Τι να κάνει τώρα;». Ναι, σε τέτοιο βαθμό…

Αυτό όμως που κάνει την διαφορά μεταξύ σχέσεως και απλού τσιλιμπουρδίσματος (εεε, πώς να το πω αλλιώς;) είναι η συνειδητοποίηση πως ΑΥΤΗ είναι η ΜΙΑ. Αυτή που ξέρουμε ότι θα μας βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και θα μας αρέσει (ναι, δήθεν τάχα δεν μας το κάνετε).

Όταν ένας άντρας πάρει απόφαση ότι αυτή θα είναι η σχέση του, την θωρακίζει. Δεν κοιτάζει άλλη ούτε από εδώ ούτε από εκεί.
Το μυστικό είναι ο σεβασμός. Ο σεβασμός στην κυρία που επέλεξε να έχει δίπλα του. Επειδή σε τελική ανάλυση και εκείνη τον επέλεξε για σύντροφο.

Και εμείς οι άντρες όταν νιώσουμε τον σεβασμό τότε ξέρουμε πως η γυναίκα που μας τον δείχνει είναι η ιδανική.

Και να ξέρετε πως για να μπούμε σε μια σχέση είμαστε 101% σίγουροι πως θα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όσα αξίζετε.

Όχι, δεν εννοώ τα λεφτά. Με αυτά δεν αγάπησε κανείς και κανείς δεν έγινε ευτυχισμένος. Και ας ζουν οι πλούσιοι πιο άνετα από εμάς.

Θέλουμε να είμαστε σε θέση να σας κάνουμε ευτυχισμένες. Πόσες φορές δεν έχει χαλάσει το «γλυκό» επειδή ένας άντρας είναι σε άλλη φάση; Γιατί περνάμε και τις φάσεις μας…

Όχι, δεν μπαίνουμε σε μια σοβαρή σχέση για το σεξ. Μπαίνουμε για την συντροφικότητα. Για το περιβάλλον που θα μας παρέχει.

Για το καρδιοχτύπι (sic) του πότε θα δούμε την αγαπημένη μας. Επειδή στα δύσκολα θα πιάσουμε το τηλέφωνο να βρούμε εκείνη και όχι τον κολλητό μας.

Όταν λοιπόν όλα αυτά αρχίζουν να τριβελίζουν (εεε;) το κεφάλι μας, σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να κάνουμε το επόμενο βήμα. Και εσείς γυναίκες να καμαρώνετε που το καταφέρατε. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.

ΥΓ: Ναι, ότι μπήκαμε σε σχέση δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να βλέπουμε και μπάλα. Μην τα μπερδεύουμε…

ΥΓ 1: Και επειδή είστε γυναίκες, ξέρετε πώς να μας κουμαντάρετε μέσα στην σχέση. Εξάλλου τις άμυνες μας τις περάσατε!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share