Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Είχε κολλήσει η σκέψη στο μυαλό του πως η γυναίκα του τον απατά! Έτσι αποφάσισε να της κάνει μία έκπληξη!

"Μου είχε δώσει πολλές αφορμές να υποψιάζομαι ότι με απατούσε"

26 Ιουνίου 2019 08:33
Είχε κολλήσει η σκέψη στο μυαλό του πως η γυναίκα του τον απατά! Έτσι αποφάσισε να της κάνει μία έκπληξη!

«Δεν είμαι τρελός. Μου είχε δώσει πολλές αφορμές να υποψιάζομαι ότι με απατούσε. Συνεχώς χαζογελούσε όποτε έστελνε μηνύματα και μου έλεγε ότι ήταν η μητέρα της, όποτε τη ρωτούσα. Υποτίθεται ότι κάθε βράδυ έπρεπε να μείνει μέχρι αργά στη δουλειά και όταν τηλεφωνούσα οι συνάδελφοι της μου έλεγαν ότι είχε φύγει πριν ώρες.

Τη ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε πως ήταν απλά μια φάρσα που έκαναν μεταξύ τους…

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν «βγήκε για να πάρει γάλα» στις 23:30 και γύρισε στις 2 τα ξημερώματα!

Η συμβουλή μου σε όσους έχουν λάβει παρόμοια σημάδια είναι να προσλάβετε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ. Είναι καλοί στη δουλειά τους και θα σας δώσουν στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στο διαζύγιο σας. Αρκετούς μήνες αργότερα, ήταν τα γενέθλιά της. Ξέρω τι σκέφτεστε: γιατί περίμενα τόσο καιρό πριν την αντιμετωπίσω και πόσο μάλλον στα γενέθλιά της.

Η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι ότι ήθελα όσα περισσότερα στοιχεία για τον δικηγόρο μου, καθώς και το χρόνο να προετοιμαστώ για πιο πρακτικά θέματα, όπως το που θα μείνω κλπ. Όσο για τη δεύτερη ερώτηση, είναι προφανής.

Είχε κολλήσει η σκέψη στο μυαλό του πως η γυναίκα του τον απατά!

Όταν τη ρώτησα τι δώρο θα ήθελε για τα γενέθλιά της επέμεινε να φύγω εκτός πόλης με τους φίλους μου γιατί αυτή είχε – όπως πάντα – πολύ δουλειά και δεν ήθελε να της υπενθυμίζουμε ότι μεγαλώνει.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο ξεκάθαρα όταν ανακάλυψα ένα μπουκάλι σαμπάνιας και δύο ποτήρια κρυμμένα σε ένα ντουλάπι. Εκεί τρελάθηκα και έκανα ότι θα έκανε ο καθένας στη θέση μου. Μαζευτήκαμε με τους φίλους μου και προσποιήθηκα πως όντως θα φεύγαμε εκτός πόλης. Όσο ήμουν στο σπίτι του ενός τηλεφώνησα στους γονείς της, στην αδερφή της και αρκετούς φίλους της.

Τους εξήγησα ότι ήθελα να της κάνω μια μεγάλη έκπληξη τρυπώνοντας στην κρεβατοκάμαρά μας με καπελάκια, καραμούζες, τούρτα κλπ. Ακούγεται διασκεδαστικό, σωστά; Κι όντως ήταν! Συναντηθήκαμε όλοι έξω από το διαμέρισμά μας στις 8:30 το πρωί. 8 άτομα στριμωχτήκαμε στο ασανσέρ με τη μητέρα της να κρατάει την τούρτα και εγώ να λέω σε όλους να είναι πολύ ήσυχοι.

Ξεκλειδώνω την πόρτα και σιγά-σιγά προχωράμε μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Ανοίγω με δύναμη την πόρτα και με μια φωνή λέμε «ΕΚΠΛΗΞΗ!»

Μπροστά μας βρισκόταν η γυμνή γυναίκα μου με τον εραστή της να μας κοιτάει με τα μάτια ορθάνοιχτα. Η τούρτα έπεσε στο πάτωμα, η αδερφή της άρχισε να ουρλιάζει και ο πατέρας της να τη βρίζει.

Είχε κολλήσει η σκέψη στο μυαλό του πως η γυναίκα του τον απατά!

Εγώ προσποιούμαι ότι είμαι συντετριμμένος και οι φίλοι της προσπαθούν να μας βγάλουν έξω από το δωμάτιο, ουρλιάζοντας και αυτοί.

Η γυναίκα μου, συγνώμη η πρώην γυναίκα μου, ουρλιάζει και αυτή «πως μπόρεσα να της το κάνω αυτό» την ώρα που ο εραστής της παλεύει να ντυθεί…»

Μετά από πόσα χρόνια γάμου απατούν οι γυναίκες;

Μετά από πόσα χρόνια γάμου απατούν οι γυναίκες;

Η απιστία είναι κάτι που έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ή τουλάχιστον πλέον περισσότερες περιπτώσεις γίνονται γνωστές απ’ ότι παλαιότερα. Και δεν αποτελεί μόνο χαρακτηριστικό των αντρών αλλά και των γυναικών.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, οι επιστήμονες πήραν ως δείγμα ενήλικες γυναίκες απ΄ όλο τον κόσμο και έφτασαν στο συμπέρασμα πως ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών του απατούν τους συζύγους τους είναι τα 36,6 έτη, όταν ο μέσος όρος ηλικίας γάμου είναι τα 29 έτη.

undefined

Η απιστία δηλαδή είναι πιθανότερο να συμβεί ανάμεσα στα 7 και στα 8 χρόνια μετά τον γάμο. Οι λόγοι της στροφής προς την απιστία για μια γυναίκα είναι πολλοί. Έλλειψη σεβασμού, έλλειψη πάθους ή κάτι άλλο, το σίγουρο είναι πως κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο μέσος όρος είναι μεταξύ των 25 και των 29. Στην Ισπανία ανεβαίνει κατά πολύ και κυμαίνεται μεταξύ των 40 και 44 ετών. Στην Ουγγαρία ακόμα περισσότερο. Στον Καναδά από την άλλη, οι γυναίκες φέρονται να απατούν τους συζύγους τους κατά μέσο όρο 6,7 χρόνια μετά τον γάμο, στην Σουηδία 4 χρόνια, ενώ στην Ιρλανδία μόλις 3,6 χρόνια μετά την τελετή.

undefined

Στην Ελλάδα ο μέσος όρος γάμου είναι τα 30 έτη και οι γυναίκες απιστούν 6 χρόνια μετά, στα 36 έτη κατά μέσο όρο. Η συγκεκριμένη έρευνα έδειξε επίσης, πως το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που απατούν, επιλέγουν εpωτικούς συντρόφους μικρότερης ηλικίας, επειδή έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σeξ.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share