Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Πως να του δείξεις ότι τον θέλεις χωρίς να φανείς απελπισμένη!

Δώστε προσοχή!

21 Ιουνίου 2019 18:55
Πως να του δείξεις ότι τον θέλεις χωρίς να φανείς απελπισμένη!

Τον θέλεις; Το μυστικό είναι να φερθείς έξυπνα για να τον κερδίσεις! Πως θα το κάνεις μα φυσικά με τα μηνύματα που θα του στείλεις!

Οι άντρες θέλουν ειδικό χειρισμό!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και κέρδισε τον! Δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο!

Μη στέλνεις ποτέ απανωτά μηνύματα!

Ειδικά όταν δεν έχεις λάβει απάντηση από το προηγούμενο! Τα πολλά και απανωτά μηνύματα είναι μεγάλο σημάδι απελπισίας και θα σου έλεγα να τα αποφύγεις! Αν θέλει θα σου απαντήσει, αν όχι δε χάθηκε και ο κόσμος!

Μην του στέλνεις μηνύματα όταν έχει δουλειά.

Καλό θα ήταν αν σου πει ότι έχει δουλειά να μην τον τρελάνεις στα μηνύματα γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να του σπάσεις τα νεύρα! Χαλάρωσε! Όταν έχει χρόνο θα σου στείλει εκείνος μην τον πιέζεις!

Μην του στέλνεις μηνύματα μέσα στη νύχτα

Άλλο ένα σημάδι απελπισίας! Θα σε συμβούλευα να του στέλνεις μηνύματα κατά κύριο λόγο το πρωί! Το βράδυ απλά άφησέ τον να σε ψάξει εκείνος!

Μην απαντάς κατευθείαν στα μηνύματα του

Άστον να περιμένει και λίγο δε θα πάθει τίποτα! Έχεις και εσύ τη ζωή σου, τη δουλειά σου και τις φίλες σου! Δεν είσαι όλη την ημέρα πάνω από ένα τηλέφωνο να περιμένεις μήνυμα του… λέμε τώρα…

Μην του στέλνεις μηνύματα όταν είναι έξω με τους φίλους του

Αν σου πει ότι έχει βγει με την παρέα του καλό θα ήταν να μη του στείλεις κάποιο μήνυμα! Άστον να περάσει καλά με την παρέα του και μην γίνεσαι φορτική! Βγες και εσύ μια βόλτα με τις φίλες σου!

Κορίτσια δώστε βάση: 6+1 σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει μόνο για το κρεβάτι!

Κορίτσια δώστε βάση: 6+1 σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει μόνο για το κρεβάτι!

6+1 σημάδια του άνδρα από τα οποία φαίνεται πώς σε θέλει μόνο για το κρεβάτι και όχι για.... σχέση!

Υπάρχουν δυο είδη αντρών. Είναι εκείνοι που ψάχνουν το κορίτσι που θα τους εντυπωσιάσει και θα θέλουν να κάνουν σχέση και εκείνοι που απλά ψάχνουν κάποια για να περνάν καλά. Πως θα ξεχωρίσεις όμως σε ποιο από τα δύο είδη έχεις πέσει;

1. Δεν προσπαθεί να σε γνωρίσει!

Σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις; Σε ρωτάει τι σου αρέσει, τις παραξενιές σου; Θέλει να γνωρίσει τους φίλους σου; Γενικότερα αν δείχνει ενδιαφέρον για εσένα και τον περίγυρο σου τότε θέλει να ασχοληθεί μαζί σου και προχωρήσει σε σχέση. Αν συναντιέσαι λέτε 5 κουβέντες ό,τι να ναι και μετά κάνετε seχ τότε σε θέλει απλά και μόνο για να περνάτε καλά.

2. Δεν βγαίνετε ποτέ ραντεβού

Αν βγαίνετε έξω για καφέ, σινεμά, φαγητό είναι σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά. Αν κλείνεστε σε ένα σπίτι και δεν κάνετε κάτι άλλο σίγουρα δεν ζητάει κάτι παραπάνω. Δεν είναι το γεγονός ότι μένετε στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού τόσο, όσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια διάθεση για να κάνετε κάτι πέρα από αυτό. Εάν δεν ψάχνεις για κάτι τέτοιο, καιρός να απομακρυνθείς και να βρεις αυτό που θέλεις.

3. Φλερτάρει με άλλες μπροστά σου

Όταν είστε μαζί σου αφιερώνει την απόλυτη προσοχή του ή παίζει το μάτι του; Γιατί μπορεί να υπάρξουν και φορές που θα βγείτε έξω, αλλά για αυτόν να είναι κάτι πολύ χαλαρό, σε φάση «βγαίνω έξω με φίλους». Αν το μάτι του κοιτάει τι περνάει και φλερτάρει με άλλες γυναίκες, τότε δεν θέλει κάτι παραπάνω μαζί σου πέρα από το κρεβάτι.

σχέσεις

4. Δεν σε έχει γνωρίσει στους φίλους ή την οικογένεια του

Συνήθως οι άντρες που ενδιαφέρονται για σχέση, σε γνωρίζουν αρχικά στους φίλους τους και έπειτα στην οικογένεια τους. Αν ο καιρός περνάει και δεν έχεις δει φίλους παρά μόνο ακουστά- και αν- μην έχεις παραπάνω ελπίδες. Ένας άντρας που θέλει μια γυναίκα στη ζωή του θα την περάσει από το «τεστ» των κολλητών. Όπως θα έκανες και εσύ σε αντίστοιχη περίπτωση.

5. Εξαφανίζεται, χωρίς να δίνει σημεία ζωής

Αν ενδιαφέρεται για σχέση, θα έχετε τακτική επικοινωνία είτε είναι να βρεθείτε, είτε όχι. Θα θέλει να ξέρεις νέα του και να ξέρει τα νέα σου. Εάν όμως σου στέλνει μόνο κάθε φορά πριν βρεθείτε και όλο τον υπόλοιπο καιρό είναι στον κόσμο του και δε δίνει σημάδια ζωής, να είσαι σίγουρη ότι μόνο seχ θέλει από εσένα. Αν δε θέλεις, μην το κουράζεις άλλο.

6. Βρίσκεται μόνο όπου μπορείτε να κάνετε seχ

Σου λέει να βρεθείτε είτε σπίτι του, είτε σπίτι σου ή σε κάποιο μέρος όπου μπορείτε να κάνετε seχ; Αν ακόμη πιστεύεις ότι ίσως και να σε δει σοβαρά κάποια στιγμή και κάνετε σχέση, κάνεις λάθος. Είναι ξεκάθαρο ότι για αυτόν η όλη «σχέση» σας είναι για να περνάτε καλά και τίποτα παραπάνω.

7. Σου έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει να κάνετε σχέση

Από τις καλύτερες περιπτώσεις είναι να σου έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή τι θέλει από εσένα. Μπορεί να είναι σπάνιο, αλλά υπάρχουν άντρες που εξ’ αρχής δηλώνουν ποιες είναι οι προθέσεις τους. Οπότε όταν σου πει ότι θέλει απλά να περνάτε καλά και τίποτα παραπάνω, είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share