Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5+1 τρόποι για να σας ερωτευτεί αμέσως!

Αξίζει να προσπαθήσετε!

6 Μαΐου 2019 14:06
5+1 τρόποι για να σας ερωτευτεί αμέσως!

Έχετε ερωτευτεί κάποιον και θέλετε να είναι και εκείνος ερωτευμένος μαζί σας και να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας; Ποιοι είναι οι τρόποι για να σας ερωτευτεί αμέσως;

1.Στάσου στο ύψος σου

Μην επιτρέψεις σε κάποιον άντρα να μειώσει την προσωπικότητά σου. Δεν χρειάζεται να ανεχτείς την κακή του συμπεριφορά. Αν σου φέρθηκε με τρόπο που δεν σε βρίσκει σύμφωνη, απλά πες το. Αν ο άντρας ξέρει πως μπορεί να σου κάνει ότι θέλει και εσύ να τον περιμένεις να γυρίσει σαν να μην έγινε τίποτα δεν πρόκειται να σε εκτιμήσει. Θα σε εκμεταλλευτεί και δεν θα σε ερωτευτεί ποτέ.

2. Γίνει συναισθηματικά ανεξάρτητη

Το να είσαι ανεξάρτητη σε αυτό το επίπεδο της ζωής σου σημαίνει πως έχεις την ευθύνη για τη δική σου ευτυχία. Αυτό μεταφράζεται πως δεν χρειάζεσαι έναν άντρα για να είσαι καθημερινά χαρούμενη. Το να εξαρτάσαι από κάποιον είναι πιθανόν να καταστρέψει τη σχέση σου πριν καν προλάβεις να την χαρείς. Οι άντρες δεν ερωτεύονται γυναίκες που "κρεμιούνται" από αυτούς. Ερωτεύονται γυναίκες που ζουν γεμάτες ζωές και είναι ευτυχισμένες ανεξάρτητα από εκείνους.

3. Γίνε το βραβείο του

Οι άντρες εκτιμούν αυτό που πρέπει να παλέψουν για να αποκτήσουν. Να έχεις αυτοπεποίθηση και να βλέπεις τον εαυτό σου ως έπαθλο, που ο καλός σου πρέπει να εργαστεί για να αποκτήσει. Για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να σέβεσαι πρώτα εσύ εσένα και να ξέρεις πως αξίζεις να αγαπηθείς. Αν νιώθεις ανάξια αγάπης εκείνος θα το καταλάβει και δεν θα στην προσφέρει. Αν εσύ κυνηγάς εκείνον, τότε τα κάνεις όλα ανάποδα και εκείνος αντί για κυνηγός θα νιώσει θήραμα και είναι ρόλος που δεν του αρέσει καθόλου.

4. Να είσαι και ευάλωτη

Σημαντικό ρόλο στο να σε ερωτευτεί κάποιος είναι να είσαι διατεθειμένη να νιώσεις ευάλωτη. Ο άντρας για σε εκτιμήσει πρέπει πρώτα να δει τον πραγματικό σου εαυτό. Μπορεί να σε τρομάζει η ιδέα να δει ποια πραγματικά είσαι, αλλά είναι βασικό στοιχείο για να σε αγαπήσει ουσιαστικά και όχι επιφανειακά.

5. Να νοιάζεσαι για αυτόν

Βρες τον χρόνο να τον ρωτήσεις πώς πήγε η μέρα του και πραγματικά να ακούς αυτά που σου λέει. Άσε τον να πει όλα όσα θέλει και εσύ δείξε πως πραγματικά νοιάζεσαι για την καθημερινότητά του. Ένας άντρας δεν θέλει να νιώθει πως απλά τον έχεις για να γεμίζεις το πρόγραμμά σου ή να καλύπτεις τις ανάγκες σου ή ότι μπορείς να τον αντικαταστήσεις με κάποιον άλλον την επόμενη μέρα. Θέλει να ξέρει ότι έχεις πραγματικά συναισθήματα για να μπορεί να σου επιστρέψει το συναίσθημα με τη σειρά του.

6. Δώσε του χώρο και χρόνο

Οι άντρες δεν ερωτεύονται με τον τρόπο που το κάνεις εσύ. Χρειάζονται χρόνο για να δεθούν μαζί σου και δεν χρειάζονται την καθημερινή επαφή για να σε αγαπήσουν. Πολλές φορές νευριάζεις, που δεν βρίσκει χρόνο για να σε εντάξει στο πρόγραμμά του. Λάθος! Εκείνος θέλει να νιώθει πως ακόμα και αν είστε μαζί δεν θα χάσει την ταυτότητά του και την ελευθερία του. Αν εσύ φρικάρεις όταν εκείνος θέλει απλά να βγει με τα παιδιά θα τον κάνεις να νιώσει πως χάνει την ελευθερία του, γεγονός που θα τον απομακρύνει συναισθηματικά. Απλά άσε τον ελεύθερο!

3+1 λόγοι που τα ζευγάρια δεν πρέπει να ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες στα στα social media!

Μπορεί να ζείτε τον έρωτά σας και οι τέσσερις τοίχοι δεν είναι αρκετοί για να περιοριστείτε. Θέλετε να βγείτε στους δρόμους να το φωνάξετε. Λίγη ιδιωτικότητα δε θα έβλαπτε, αντίθετα θα διαφύλασσε τη σχέση σας. Τα social media χρειάζονται μέτρο ακόμα κι όταν ένα ζευγάρι είναι επάνω σε χαλιά, σε μαγικά χαλιά. Μία λεπτή γραμμή χωρίζει τα χαλιά από τα χάλια.

Δηλώσεις αγάπης

Είσαι ερωτευμένη και πολύ χαίρομαι όμως το να γράφεις κάτω από κάθε φωτογραφία (κοινή και μη) «μωρό μου» «αγαπάκι μου», «φως των ματιών μου», «ζωή μου», «έρωτά μου μεγάλε κι ανεπανάληπτε», «μετά από εσένα το χάος, μετά από εσένα το τίποτα» δεν είναι πρακτική. Το πάθος δε διατηρείται έτσι. Άσε που (χτυπάω ξύλο) αν χωρίσετε θα πρέπει να ανατρέξεις σε κάθε ανάρτηση για ένα πρόχειρο edit. Ο ένας μήνας δεν είναι επαρκής ώστε να ξεκινήσεις τις δημόσιες δηλώσεις αγάπης.

Τις προσωπικές συζητήσεις σας

Όχι και πάλι όχι. Δε θα ήθελε να δω screenshot των προσωπικών σας συνομιλιών ούτε σε περιόδους αγάπης αλλά ούτε και σε περιόδους «στα μαχαίρια». Τα προσωπικά πρέπει να μένουν προσωπικά.

Ατελείωτες κοινές φωτογραφίες

Γιατί να πρέπει να σας δούμε να δίνετε φιλί καυτό με φόντο της πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, με φόντο Μακρυνίτσα, με φόντο το γαλάζιο των Σπετσών, με φόντο τα Μετέωρα, με φόντο το Λούβρο, με φόντο την πύλη του Βρανδεμβούργου, με φόντο το κάστρο του Εδιμβούργου. Χίλια μπράβο για τα ταξίδια σας αλλά θα ήμασταν ευχαριστημένοι με πρώτο πλάνο το φόντο κι όχι εσάς προφίλ. Είναι όμορφο να κρατάς τις αναμνήσεις μόνο για εσάς τους δύο.

Selfies από το κρεβάτι

Απαγορευτικό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ποστάρεις στα social media selfies σας από το κρεβάτι. Πολύ προσωπική υπόθεση για να την δουν δεκάδες αδιάκριτα βλέμματα.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share