Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αν θες τον πρώην σου πίσω μάθε πως θα τον κάνεις να γυρίσει!

Κάντον να αλλάξει γνώμη

13 Μαρτίου 2019 15:28
Αν θες τον πρώην σου πίσω μάθε πως θα τον κάνεις να γυρίσει!

Κοίταξε να δεις, ούτε η πρώτη είσαι ούτε και η τελευταία που την παράτησαν! Βέβαια ιδανικά και σε έναν κόσμο που όλα γίνονται όπως τα θέλουμε εμείς, η γυναίκα παρατάει τον άντρα και τα φτιάχνει με έναν πιο νέο, πιο όμορφο και γενικότερα πιο κουλ τύπο!

Ωστόσο, επειδή όλα αυτά είναι στη φαντασία μας σου λέμε με πάσα ειλικρίνεια ότι και θα σε παρατήσουν και θα πέσεις στα πατώματα επειδή θα τον θέλεις πίσω! Λένε, ότι όταν μία γυναίκα βάλει κάτι στο μυαλό της, συνήθως το καταφέρνει, αλλά αν μας ρωτάς αυτό δεν είναι και απόλυτο μιας και πλέον οι άντρες έχουν αποκτήσει πιο θηλυκή και γυναικεία σκέψη. Από την άλλη βέβαια, επειδή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, κυρίως αν το θες πολύ, ειδικά για τις πληγωμένες καρδιές που θέλουν πίσω τον καλό τους, σου έχουμε κάποιους... υποχθόνιους τρόπους για να τον φέρεις πίσω!
1. Κάνε κάτι διαφορετικό: Ναι δεν εννοούμε να ξεκινήσεις ζούμπα για να ανανεωθείς, που αν το θέλεις κάντο γιατί σε καλό θα σου βγει. Στην προκειμένη, ο στόχος είναι πολύ συγκεκριμένος και τα αποτελέσματα ΠΡΕΠΕΙ να είναι θετικά. Το καλύτερο, ειλικρινές και ταυτόχρονα... καλιαρντό, είναι να γράψεις ένα συγκινητικό γράμμα εξομολόγησης. Δηλαδή, όλα αυτά που θέλεις να του πείς μέσω μηνύματος ή τηλεφώνου, γράψτα σε ένα γράμμα, καλύτερα στο χέρι, μούσκεψε και λίγο το χαρτί, και καλά από τα δάκρυα- και αν είσαι ακόμη πιο... αδυσώπητη-, πότισέ με το άρωμά του! Όχι μόνο θα τον συγκινήσει και θα τον προβληματίσει, αλλά θα σκεφτεί ότι έκανε μεγάλη βλακεία που σε άφησε γιατί μόνο εσύ τον αγαπάς! Ο άντρας είναι ένα μεγάλο παιδί. Θέλει απλά αγάπη...

2. Δείξε δυνατή: Το μυστικό είναι, όσο κι αν πονάς να μην το δείχνεις! Κλαις από μέσα σου; Γέλα απ'έξω! Πόσο drama queen! Γενικότερα, σημασία στην προκειμένη δεν έχει πώς αισθάνεσαι αλλά πώς δείχνεις ότι αισθάνεσαι. Είπαμε άλλωστε ότι θα τον κερδίσεις με υποχθόνιους τρόπους, δεν πας και με το σταυρό στο χέρι! Οπότε λοιπόν, φρόντισε να βγαίνεις άπειρες φωτογραφίες οι οποίες θα σε δείχνουν τουλάχιστον στα τραπέζια, αλλά και με διάφορα αρσενικά μέλη της παρέας, σε φάση περνάμε καλά αλλά αιωρείται και ένας κάποιος ερωτισμός! Σου ακούγεται κατινίστικο; Θέλεις ή όχι άμεσα αποτελέσματα;


3. Γίνε φίλη του: Σου φαίνεται δύσκολο και ακατόρθωτο; Σφίξε τα δόντια και κάντο γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πετύχεις αυτό που θέλεις! Με το να γίνεις φίλη του, αφενός του δείχνεις πόσο κουλ και άνετη είσαι με το χωρισμό σας (ΝΟΤ) και αφετέρου μπορείς να καταστρώσεις τα μοχθηρά σχέδιά σου εκ των... έσω! Αν είσαι γάτα, που οφείλεις να είσαι, θα τον κάνεις και να ζηλέψει απαριθμώντας τις κατακτήσεις σου καθώς επίσης, όταν σου αναφέρει κάποια νέα γυναίκα με τον τρόπο σου, διακριτικό και... υπόγειο, θα την κάνεις να φανεί τουλάχιστον ποταπή, σε σχέση πάντα με σένα. Εξάλλου, στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται!

4. Γίνε φίλη με την καινούρια: Αυτό αν το καταφέρεις, περνάς σε υψηλό επίπεδο μοχθηρότητας και μαεστρίας, ενώ πιθανόν να νιώσεις σαν πρωταγωνίστριας σαπουνόπερας και μάλιστα μεξικάνικης (σκληρό). Τι πιο γλυκό, όμορφο και ανώτερο αν μπορέσεις να γίνεις φίλη με το νέο κορίτσι του... άντρα της ζωής σας. Και μόνο η ιδιότητά σου ως πρώην, αυτομάτως σου δίνει προβάδισμα καθώς και καλύτερα τον ξέρεις και δεν μπορεί να σε έχει διότι δεν είστε μαζί. Επιπλέον, εκείνη θα σε ζηλεύει παράφορα, και από τον πανικό της θα πέφτει συχνά σε λάθη και υστερίες. Μη λαμβάνεις υπόψη το Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου, που τελικά επικρατεί η άλλη. Καμιά φορά οι ταινίες δεν ξέρουν τι λένε. Αν όντως είσαι έξυπνη και καπάτσα, τα ποσοστά επιτυχίας είναι μεγάλα!

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share