Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Τον θες κολασμένα αλλά αυτός σε αγνοεί; - Αυτά είναι τα λάθη που μπορεί να έχεις κάνει!

Μήπως κάτι κάνεις λάθος;

18 Φεβρουαρίου 2019 15:03
Τον θες κολασμένα αλλά αυτός σε αγνοεί; - Αυτά είναι τα λάθη που μπορεί να έχεις κάνει!

Toν θέλεις με πάθος, θέλεις να κάνετε σχέση, αλλά δεν σου δίνει καμία σημασία;

Τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως τα περιμέναμε. Μπορεί να κάνεις εσύ κάτι λάθος και να μην το έχει καταλάβει ακόμη.

Πάμε να δούμε τα λάθη που μπορεί να έχεις κάνει.

Όλες οι γυναίκες δείχνουν καλύτερες χωρίς make up

Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι την μέρα που είσαι μία θεά, κατά γενική ομολογία, εκείνος δείχνει να μη σε βλέπει καν; Μη στενοχωριέσαι, δεν είσαι άσχημη. Πολύ απλά, κανένας άντρας δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει την ψεύτικη βλεφαρίδα, γιατί πολύ απλά δεν τον νοιάζει. Τα αγόρια συνηθίζουν να λένε το εξής: Μία γυναίκα που δείχνει ωραία και σέξι με μακιγιάζ, δείχνει ακόμα καλύτερη χωρίς αυτό. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο φυσική και δε θα χάσεις.

Μία γυναίκα είναι σέξι όταν ξέρει τι θέλει

Όπως καταλαβαίνεις, και μιας και μιλάμε για γυναίκες και όχι για κορίτσια, τα βασικό είναι να ξέρεις τι σου γίνεται. Αν την μία μέρα λες κάτι, και την αμέσως επόμενη το ανατρέπεις, τότε μάλλον δε θα σε πάρει στα σοβαρά και δεν έχει άδικο σε αυτό. Δεν υπάρχει λοιπόν τίποτα πιο ελκυστικό, από μία γυναίκα που ζητάει αυτό που θέλει και είναι σίγουρη για τον εαυτό της.

Μην προσπαθείς πολύ

Ο κυνηγός είναι ο άντρας, και αν αυτό δε σου λέει και πολλά, δεν ισχύει το ίδιο και για τους άντρες. Με λίγα λόγια, όταν τον θέλεις, και φαίνεται σε κάθε σου κίνηση, του γίνεσαι κάπως δεδομένη, κάτι που φυσικά με τον καιρό του προκαλεί αδιαφορία. Δήλωσε τα συναισθήματά σου, ή για την ακρίβεια τη συμπάθειά σου, αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα αφήσεις πάνω του.

Η σαλάτα… δεν είναι λύση

Θυμάσαι που οι γυναίκες ντρέπονταν να φάνε μπροστά στους άντρες και συνήθως έπαιρναν μία σαλάτα; Ε τώρα κάνε το αντίθετο: Όταν είσαι μαζί του φάε δίχως αύριο και μόνη σου φάε τη σαλάτα για να μη γίνεις και μία μικρή μπαλίτσα. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που δεν καταπιέζονται στο φαγητό. Επίσης λατρεύουν και τα ωραία κορμιά! Πουθενά δεν τους βρίσκεις τελικά

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share