Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

IT: Κεφάλαιο 2! Βγήκε το τρέιλερ!

Δείτε το τρέιλερ...

14 Μαΐου 2019 15:28
IT: Κεφάλαιο 2! Βγήκε το τρέιλερ!

Οι λάτρεις των ταινιών τρόμου εδώ και καιρό περιμένουν να δουν ένα μεγαλύτερο δείγμα!

Η πρώτη ταινία που βγήκε τον Σεπτέμβριο του 2017 έκανε τεράστια επιτυχία σε όλο κόσμο κάνοντας το κοινό να ανυπομονεί για δεύτερη ταινία. Το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κεφαλαίου της κινηματογραφικής διασκευής του μυθιστορήματος τρόμου του Στίβεν Κινγκ μας φέρνει στο σήμερα, με τα μέλη του Κλαμπ των Χαμένων να ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση με τον Πενιγουάιζ.

Η πρώτη ταινία-διασκευή του μυθιστορήματος του Στίβεν Κινγκ, το «Αυτό», δημιούργησε ένα φανατικό κοινό που άρχισε να «διψάει» για ό,τι είχε το όνομα του μετρ του τρόμου πάνω του. Η ταινία όχι μόνο ήταν μια εισπρακτική επιτυχία, αλλά κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τις ταινίες τρόμου, παρά τις άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες που έγιναν από πολλούς σκηνοθέτες να μεταφέρουν κάποιο βιβλίο του Κινγκ στη μεγάλη οθόνη.

Ο σκηνοθέτης Άντι Μουσιέτι αποφάσισε να κόψει το βιβλίο στα δυο και να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με την μορφή δυο ταινιών, όπου στο πρώτο μέρος θα επικεντρωθεί στη μικρή ηλικία των πρωταγωνιστών του και το δεύτερο μέρος της θα μας πάει 27 χρόνια μετά όταν τα μέλη του Κλαμπ των Χαμένων είναι πια μεγάλοι και έρχονται αντιμέτωποι για τελευταία φορά με το σατανικό κλόουν Πενιγουάιζ.

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ είπε πως θα δούμε ένα πιο εκδικητικό, πιο αιμοδιψή Πενιγουάιζ στο δεύτερο μέρος: «έχει προκαλέσει φόβο στα θύματά του. Έχει επικεντρωθεί στον φόβο αλλά δεν τον έχει νιώσει ποτέ. Τώρα έχει νιώσει κάτι που έχει προκαλέσει ο ίδιος στους άλλους και υπάρχει μια αλλαγή πηγαίνοντας στην δεύτερη ταινία. Τον γεμίζει μίσος και θυμό απέναντι στα παιδιά, το οποία θα είναι ενήλικες στην δεύτερη ταινία, οπότε νομίζω πως θα έχουμε έναν πιο οργισμένο Πενιγουάιζ. Σίγουρα θα τους κυνηγήσει».

Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι το τρέιλερ της δεύτερης ταινίας θα έβγαινε τον Μάρτιο, καθώς το πρώτο τρέιλερ της πρώτης ταινίας κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα του 2017. Κάποιοι κατάφεραν να πάρουν μια μικρή γεύση από την ταινία στις αρχές Απριλίου στο CinemaCon στο Λας Βέγκας και τότε τα social media είχαν πάρει φωτιά.

Το «It: Chapter 2» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει ως Maleficent! Βγήκε το καινούργιο τρέιλερ!

Μια περιπέτεια φαντασίας που έρχεται αρκετά χρόνια μετά το "Maleficent"! Στην παλιά ταινία είδαμε μια άλλη εκδοχή του πιο διαβόητου κακού της Disney

"Maleficent: Mistress of Evil" θα δούμε την πολύπλοκη σχέση μεταξύ της νεράιδας και της καινούργιας Βασίλισσας!

Νέα άφιξη είναι εκείνη της Μισέλ Φάιφερ, ως βασίλισσα που δείχνει καλή αλλά στοιχηματίζουμε ότι συμβαίνει το αντίθετο. Περισσότερα θα μάθουμε στους κινηματογράφους από τις 18 Οκτωβρίου.

Σκηνοθέτης: Joachim Rønning
Σενάριο: Micah Fitzerman-Blue, Noah Harpster
Casting: Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein

Avengers,Endgame: Βύθισε τον Τιτανικό!

H νέα ταινία των Avengers ήρθε για να σπάσει κάθε ρεκόρ. Ρεκόρ όχι μόνο από τα εισιτήρια αλλά ρεκόρ και οι αμοιβές των ηθοποιών!

Mόλις 10 ημέρες χρειάστηκε η τελευταία ταινία της Marvel: «Avengers: Endgame»για να ξεπεράσει σε έσοδα τον μυθικό «Τιτανικό» που δημιούργησε ο Τζέιμς Κάμερον το μακρινό 1997.

Από εδώ και στο εξής ο «Τιτανικός» με τα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office αποτελεί την τρίτη πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών καθώς το «Endgame» έχει μόλις σε 10 ημέρες προβολής, εισπράξεις 2.188 δισ. δολαρίων.

Στην κορυφή, ωστόσο, βρίσκεται ακόμα ο σπουδαίος Καναδός σκηνοθέτης με την έτερη τεράστια επιτυχία του, το «Avatar», το οποίο βγήκε στους κινηματογράφους το 2009 και είχε έσοδα 2.7 δισεκατομμύρια. Αξίζει όμως να σημειωθεί, πως η ιστορική πλέον διαστημική περιπέτεια του Κάμερον κατάφερε να «σπάσει» το φράγμα των 2 δισ. δολαρίων έπειτα από 47 ημέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Επιπλέον, δεδομένου ότι η ταινία παιζόταν κατά κύριο λόγο σε 3D, τα εισιτήρια ήταν λίγο ακριβότερα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το «Endgame» θα κατακτήσει πολύ σύντομα την κορυφή, ειδικά εάν υπολογίσει κανείς πως η ταινία θα προβάλλεται για τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα παγκοσμίως αντιλαμβάνεται ότι τα έσοδά της θα είναι... τρομακτικά. Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη ακόμα και τις πιο δυσοίωνες οικονομικές προβλέψεις, η ταινία αναμένεται να γίνει η πρώτη που ξεπερνά τα 3 δισ. δολάρια.

Στη Βόρεια Αμερική το «Endgame» έχει κάνει ήδη 620 εκατομμύρια έσοδα ,κάτι που το τοποθετεί στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας. Όσον αφορά την Ευρώπη και την Ασία το νούμερο είναι εξίσου υπέρογκο με 1.56 δισεκατομμύρια.

Νέα ταινία Spiderman: Αν δεν έχεις δει το Avengers: Endgame, δεν μπορείς να δεις αυτό το τρέιλερ!

Το τελευταίο κεφάλαιο των Avengers είναι και το τέλος του σύμπαντος της Marvel, έτσι όπως το ξέραμε μέχρι τώρα! Οπότε όσες ταινίες Marvel βγουν από εδώ και πέρα αποτελούν μια άλλη σειρά ιστοριών.

Το Avengers: Endgame έχει σπάσει ήδη ταμεία και σύμφωνα με το imdb έριξε τον Τιτανικό στην 3 θέση του box office για τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών! Υπάρχουν όμως και κάποιο που ακόμα δεν το έχουν δει!

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share