Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει ως Maleficent! Βγήκε το καινούργιο τρέιλερ!

Δείτε το βίντεο...

14 Μαΐου 2019 14:43
Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει ως Maleficent! Βγήκε το καινούργιο τρέιλερ!

Μια περιπέτεια φαντασίας που έρχεται αρκετά χρόνια μετά το "Maleficent"! Στην παλιά ταινία είδαμε μια άλλη εκδοχή του πιο διαβόητου κακού της Disney

"Maleficent: Mistress of Evil" θα δούμε την πολύπλοκη σχέση μεταξύ της νεράιδας και της καινούργιας Βασίλισσας!

Νέα άφιξη είναι εκείνη της Μισέλ Φάιφερ, ως βασίλισσα που δείχνει καλή αλλά στοιχηματίζουμε ότι συμβαίνει το αντίθετο. Περισσότερα θα μάθουμε στους κινηματογράφους από τις 18 Οκτωβρίου.

Σκηνοθέτης: Joachim Rønning
Σενάριο: Micah Fitzerman-Blue, Noah Harpster
Casting: Angelina Jolie, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein

Avengers,Endgame: Βύθισε τον Τιτανικό!

H νέα ταινία των Avengers ήρθε για να σπάσει κάθε ρεκόρ. Ρεκόρ όχι μόνο από τα εισιτήρια αλλά ρεκόρ και οι αμοιβές των ηθοποιών!

Mόλις 10 ημέρες χρειάστηκε η τελευταία ταινία της Marvel: «Avengers: Endgame»για να ξεπεράσει σε έσοδα τον μυθικό «Τιτανικό» που δημιούργησε ο Τζέιμς Κάμερον το μακρινό 1997.

Από εδώ και στο εξής ο «Τιτανικός» με τα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office αποτελεί την τρίτη πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών καθώς το «Endgame» έχει μόλις σε 10 ημέρες προβολής, εισπράξεις 2.188 δισ. δολαρίων.

Στην κορυφή, ωστόσο, βρίσκεται ακόμα ο σπουδαίος Καναδός σκηνοθέτης με την έτερη τεράστια επιτυχία του, το «Avatar», το οποίο βγήκε στους κινηματογράφους το 2009 και είχε έσοδα 2.7 δισεκατομμύρια. Αξίζει όμως να σημειωθεί, πως η ιστορική πλέον διαστημική περιπέτεια του Κάμερον κατάφερε να «σπάσει» το φράγμα των 2 δισ. δολαρίων έπειτα από 47 ημέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Επιπλέον, δεδομένου ότι η ταινία παιζόταν κατά κύριο λόγο σε 3D, τα εισιτήρια ήταν λίγο ακριβότερα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το «Endgame» θα κατακτήσει πολύ σύντομα την κορυφή, ειδικά εάν υπολογίσει κανείς πως η ταινία θα προβάλλεται για τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα παγκοσμίως αντιλαμβάνεται ότι τα έσοδά της θα είναι... τρομακτικά. Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη ακόμα και τις πιο δυσοίωνες οικονομικές προβλέψεις, η ταινία αναμένεται να γίνει η πρώτη που ξεπερνά τα 3 δισ. δολάρια.

Στη Βόρεια Αμερική το «Endgame» έχει κάνει ήδη 620 εκατομμύρια έσοδα ,κάτι που το τοποθετεί στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας. Όσον αφορά την Ευρώπη και την Ασία το νούμερο είναι εξίσου υπέρογκο με 1.56 δισεκατομμύρια.

Νέα ταινία Spiderman: Αν δεν έχεις δει το Avengers: Endgame, δεν μπορείς να δεις αυτό το τρέιλερ!

Το τελευταίο κεφάλαιο των Avengers είναι και το τέλος του σύμπαντος της Marvel, έτσι όπως το ξέραμε μέχρι τώρα! Οπότε όσες ταινίες Marvel βγουν από εδώ και πέρα αποτελούν μια άλλη σειρά ιστοριών.

Το Avengers: Endgame έχει σπάσει ήδη ταμεία και σύμφωνα με το imdb έριξε τον Τιτανικό στην 3 θέση του box office για τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών! Υπάρχουν όμως και κάποιο που ακόμα δεν το έχουν δει!

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share