Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καιρός: «Μίνι» καύσωνας σήμερα! Στους πόσους βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία;

Θα γεμίσουν οι παραλίες!

3 Ιουνίου 2018 08:45
Καιρός: «Μίνι» καύσωνας σήμερα! Στους πόσους βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία;

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή, με το θερμόμετρο να δείχνει πάνω από τους 30 βαθμούς και να φτάνει έως τους 34 σε κάποιες περιοχές.

Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές μπόρες ή καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη έως 6 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα,Κυριακή 03 Ιουνίου;

Πιο αναλυτικά για την Κυριακή:

Στην Αττική, καλός καιρός, βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και το απόγευμα πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 14 έως 34 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα και παροδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 10 έως 31 βαθμούς.



Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και τοπικές βροχές. Το θερμόμετρο από 18 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές στα ορεινά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 11 έως 31 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 03 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Στα Κύθηρα, ήλιος και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share