Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα 3 beach bar στο Πόρτο Ράφτη που αξίζει να επισκεφτείς

Για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία!

13 Ιουλίου 2022 08:48
Τα 3 beach bar στο Πόρτο Ράφτη που αξίζει να επισκεφτείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Πόρτο Ράφτη είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των Αθηναίων για μπάνιο στη θάλασσα. Προσβάσιμη και καθαρή θάλασσα και υπέροχα beach bar για να χαλαρώσεις, είτε μόνος σου είτε με την παρέα σου και να περάσεις μία όμορφη καλοκαιρινή μέρα.

Το Athensmagazine.gr, σου παρουσιάζει παρακάτω τα 3 καλύτερα beach bar στο Πόρτο Ράφτη, για να απογειώσεις την μέρα σου.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το γνωστό - άγνωστο ανώνυμο "beach bar" της Βουλιαγμένης.

Nakal

Αυλακίου 100, Πόρτο Ράφτη

Τηλέφωνο: 2299 088229

To NAKAL, το πολυτελές μπαρ εστιατόριο στο Πόρτο Ράφτη, αποτελείται από τρεις κύριους χώρους. Την αμμουδερή παραλία με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες, τα κρεβάτια και τα πουφ ανάμεσα σε φοίνικες και αλμυρίκια, το χώρο της πισίνας σε σχήμα βότσαλου που συνορεύει με το χώρο του εστιατορίου & του bar.

Το beach bar που συνδυάζει την εξωτική γοητεία με το μινιμαλιστικό στιλ σε καλεί να απολαύσεις τις ανέσεις που σου προσφέρει, σε ένα περιβάλλον με υπέροχη αισθητική, το οποίο θα σε κάνει να ξεχάσεις που βρίσκεσαι.

Navy Style

Αυλακίου 52, Πόρτο Ράφτη

Τηλέφωνο: 2299 088229

Tο Navy Style, με την boho αισθητική, το ξύλινο deck και την υπέροχη θάλασσα σε προσκαλεί σε μια μοναδική εμπειρία.

Το beach bar διαθέτει αναπαυτικές ξαπλώστρες, παγωμένα ροφήματα, πλούσιους σε άρωμα φυσικούς χυμούς, καθώς και ελαφριά γεύματα που απολαμβάνεις πάνω στην αμμουδιά, κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες.

Era Mensa Beach Bar

Αυλάκι Δημοτική Επιχείρηση, Μαρκόπουλο Μεσογαίας

Τηλέφωνο: 693 261 6676

Το Era Mensa Beach bar είναι ένα εξωτικό μέρος κοντά στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε μοναδικά κοκτέιλ και γεύματα σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Ήλιος, Άμμος και Μουσική είναι ο καλύτερος συνδυασμός για αξέχαστες εμπειρίες.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share