Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

«Γκομενιάρης» υπουργός η Αυριανισμός;

Γράφει ο Τάσος Δούσης!

4 Απριλίου 2019 11:32
«Γκομενιάρης» υπουργός η Αυριανισμός;
Αρθρογράφος: Τάσος Δούσης
ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΣΗΣ

ΕΚΔΟΤΗΣ

Με αφορμή την περίφημη υπόθεση Μάρκου Μπόλαρη και την σέξι γραμματέα του κυρία Θωμαρίτα Καλδάρα μου
ήρθε στο μυαλό το πρωτοσέλιδο της αυριανής εκείνη τη δεκαετία του ´80 που είχε τη Δήμητρα Παπανδρέου γυμνόστηθη στην παραλία μαζί με μία παρέα σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Ο τίτλος ήταν... Μιμή ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!

Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω αν ο κύριος Μάρκος Μπόλαρης, υφυπουργός αρμόδιος για την εκκλησιαστική και θρησκευτική διπλωματία της χώρας, προσλαμβάνει προσωπικό με βάση «τα τρία έψιλον»:εργατικότητα,εξυπνάδα, επιστημοσυνη.

Μπόλαρης

Ίσως όντως να το κάνει! Η ίσως προσλαμβάνει με βάση τις τρεις αναλογίες:στήθος,γοφοί,μέση.

Δεν είμαι στο γραφείο του δεν έχω δουλέψει με τις δύο κοπέλες που στοχοποιήθηκαν. Αν υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί την εργατικότητα τους,ας μας το πει. Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ότι αυτές οι δύο κοπέλες δεν κάνουν σωστά τις δουλειές που τους αναθέτουν ας μας το πει.

Αυτό που εμένα με ενδιαφέρει είναι ότι εντελώς άδικα δύο νέες γυναίκες στοχοποιούνται επαγγελματικά. Τι σημασία έχει, αν η μία από αυτές, ηλιθιωδώς έχει ποστάρει,κακές ή αν θέλετε κακόγουστες «σέξι» φωτογραφίες της.

Τι σημασία έχει αν η δεύτερη κοπέλα συμμετείχε παλιά σε διαγωνισμό ομορφιάς!

Δηλαδή Επειδή η μία έχει ποστάρει σέξι φωτογραφίες σημαίνει ότι έχει χαμηλή ηθική;

Τότε όλα τα κοριτσάκια από 15 έως 35 ετών που ποστάρουν ανάλογες φωτογραφίες στα social media δεν θα έπρεπε να δουλεύουν πουθενά.

Επειδή η άλλη κοπέλα συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς σημαίνει ότι δεν είναι καλή υπάλληλος;

Μπόλαρης γκόμενες

Μα τι αναχρονιστικές και γελοίες μπούρδες είναι αυτές;

Το θέμα είναι αν όντως οι κοπέλες κάνουν για αυτή τη δουλειά ή όχι. Αυτό που θα πρέπει να απαντήσει ένας σοβαρός υπουργός είναι το εξής: «Δεν είμαι ελεγκτής του Instagram ούτε και ζητάω από τους υπαλλήλους μου δελτίο ηθικών φρονημάτων.Με ενδιαφέρει αν τα κορίτσια είναι οκ στις υποχρεώσεις τους και αν έχουν τα σωστά πτυχία»

Αυτό έπρεπε να απαντήσει ο κύριος Μάρκος Μπόλαρης και όχι ατάκες του τύπου... «Οι φωτογραφίες τους δε με αφορούν υφυπουργός είμαι, δεν είμαι ηδονοβλεψίας»

Ποιος δεν θέλει στη δουλειά του όμορφες παρουσίες που ταυτόχρονα να συγκεντρώνουν και τα απαραίτητα επαγγελματικά στοιχεία;

Είναι το γνωστό ξέρετε: «ξανθιά όμορφη=ηλίθια»

Συγνώμη. Ξέρετε πόσες μα πόσες ηλίθιες «άσχημες» έχω συναντήσει στη ζωή μου.

Επίσης ξέρετε πόσες μα πόσες πανέμορφες κοπέλες έχω συναντήσει οι οποίες ήταν και σέξι και εξαιρετικές στη δουλειά τους και δικαίωμα δεν έδωσαν ποτέ και σε κανέναν!
Η ηλίθια νοοτροπία ότι οποία κοπέλα ανεβάζει «σεξι» φωτογραφίες στα sosial media είναι αυτομάτως,χαζή,ξε...,αγράμματη,χαμηλής ηθικής είναι τουλάχιστον σεξιστική και μισογυνικη άποψη.

Είμαστε στο 2019 και αυτού του τύπου, ο αυριανισμός του 1980,δεν μπορεί να επιστρέψει ούτε ως μασκαρεμένη άποψη!

Για περισσότερα άρθρα γνώμης και απόψεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share