Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Θωμαρίτα Καλδάρα: Yπέβαλε την παραίτησή της από το γραφείο του Μπόλαρη η σ3ξι γραμματέας!

Μετά από τα σχόλια που δέχθηκε για τις φωτογραφίες της!

2 Απριλίου 2019 12:03
Θωμαρίτα Καλδάρα: Yπέβαλε την παραίτησή της από το γραφείο του Μπόλαρη η σ3ξι γραμματέας!

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Την παραίτησή της υπέβαλε από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, μετά τα σχόλια που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media της η Θωμαρίτα Καλδάρα. Ξεσήκωσαν την Αθήνα με την λύρα τους φοιτητές απο την Κρήτη-Τραγούδησαν για τη Μακεδονία!
Η Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία αποσπάστηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τα σχόλια που προκλήθηκαν για τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, υπέβαλε την παραίτησή της και θα επιστρέψει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μάκης Βορίδης: Βρέθηκε στο στόχαστρο της μαφίας του Κορυδαλλού!

Μάκης Βορίδης: Βρέθηκε στο στόχαστρο της μαφίας του Κορυδαλλού!

Στο στόχαστρο της μαφίας του Κορυδαλλού βρέθηκε ο Μάκης Βορίδης! Δείτε ακόμα: Προφυλακίζεται η 45χρονη δικηγόρος που σχετίζεται με την υπόθεση της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού!

Στο στόχαστρο της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού και συγκεκριμένα του Κλοντιάν Λεκοτσάι βρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ και συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Μάκης Βορίδης.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο τα μέλη της μαφίας σκόπευαν να του επιτεθούν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου για τη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου, καθώς επίσης και σε άλλους συνηγόρους των θυμάτων τους.

Τα παραπάνω προκύπτουν από συνομιλίες που έχει στα χέρια της η Αστυνομία έπειτα από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και από τις οποίες προέκυψε και το σχέδιο απόδρασης του γνωστού βαρυποινίτη με την εξωτερική βοήθεια της γυναίκας δικηγόρου, από δικαστική αίθουσα όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Μάκης Βορίδης

«Μαφία των φυλακών»: Νέες αποκαλύψεις φωτιά στη δημοσιότητα! - Θα μαχαίρωναν Μάκη Βορίδη και Αριστείδη Φλώρο στα δικαστήρια!

Το επόμενο διάστημα ενδέχεται να υπάρξουν νέα εντάλματα σύλληψης από τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού», στην οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχαν οι δύο δικηγόροι που συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο βαρυποινίτης, γνωστός και ως «αρχηγός» των φυλακών Κορυδαλλού, λάμβανε οδηγίες από τη δικηγόρο -η οποία δεν τον εκπροσωπούσε σε καμία δίκη- για το πώς θα καταφέρει να αποδράσει από τη δικαστική αίθουσα όπου επρόκειτο να μεταχθεί. Η ίδια στις συνομιλίες εμφανίζεται να αναφέρει στο διαβόητο κακοποιό ακόμη και τις διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει για να δραπετεύσει από την αίθουσα. Χαρακτηριστική είναι και η φράση της από μία συνομιλία της με το βαρυποινίτη, που αποκάλυψε το Cnn Greece, στην οποία η δικηγόρος που συνελήφθη φέρεται να του δίνει τις εξής οδηγίες: «…Εκεί που κάθεσαι δευτερόλεπτα θες και βγήκες έξω. Ξέρεις τι είναι πίσω από εκεί που κάθεσαι; Είναι μια κενή αίθουσα, μετά έχει ένα κλουβί-φυλάκιο που δεν ελέγχει κανένας και μετά βγήκες έξω».

Ο κακοποιός ήταν αποφασισμένος να «περάσει» στην αίθουσα του δικαστηρίου ακόμη και… λάμες, όπως επίσης και μαχαίρια, για να μπορέσει να αποδράσει πιο εύκολα. Είναι ενδεικτικό πως ήθελε να μετατρέψει στυλό σε αυτοσχέδιες λάμες.

Μάλιστα είχε πει στη δικηγόρο: «Όταν έρθεις, θέλω να μου φέρεις από αυτά τα στυλό που έχουν νερό μέσα. Έναν κόκκινο και έναν μπλε».

Μαφία των φυλακών Κορυδαλλού: Καταθέτει ο Άρης Φλωρός

Συνομιλίες

Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. κατέγραψε σοκαριστικές συνομιλίες του άλλου δικηγόρου που συνελήφθη για συμμετοχή στο κύκλωμα με το βαρυποινίτη:

Βαρυποινίτης: Μπορούμε να βρούμε κανένα φράγκο να στείλουμε το πτώμα στην Αλβανία;

Δικηγόρος: Θα κοιτάξω…

Βαρυποινίτης: Και εγώ θα κοιτάξω. Μίλα και με τον άλλο δικηγόρο να μας βοηθήσει, γιατί 2.600 ευρώ κάνει για να πάει το πτώμα στην Αλβανία και είναι και 1.000 ευρώ να δώσουμε για τον Μ…

Δικηγόρος: Θα δούμε, δεν σου υπόσχομαι τίποτε γι’ αυτό.

Σε άλλη συνομιλία, που συμπεριλήφθηκε στην ογκωδέστατη δικογραφία, ο βαρυποινίτης φέρεται να είχε δεχθεί χρήματα από το δικηγόρο:

Κατηγορούμενος: Έλα αδερφούλη μου… Καλά είμαι… Πόσα λεφτά μου έδωσες;

Δικηγόρος: Ε, δεν θυμάμαι… έξι ή επτά.

Κατηγορούμενος – Μέλος μαφίας φυλακών: (…) και μπαμπάς μου να ήσουνα και αδερφός μου να ήσουνα δεν θα γινόταν αυτό το πράγμα που έγινε και κάνεις εσύ για μένα. Που εγώ πήγα να σου πάρω τη ζωή και εσύ με βοηθάς με την ψυχή σου. Στο χρωστάω.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share