Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Twitter: Xαμός για τις προσλήψεις Μπόλαρη- «Και Σταρ Ελλάς ρε θηρίο;»

Η αδυναμία του Μάρκου Μπόλαρη στις αιθέριες υπάρξεις!

3 Απριλίου 2019 08:40
Twitter: Xαμός για τις προσλήψεις Μπόλαρη- «Και Σταρ Ελλάς ρε θηρίο;»

Φωτιά έχει πάρει τα τελευταία 24ωρα το twitter και ο λόγος είναι οι προσλήψεις που έχει κάνει στο πολιτικό του γραφείο ο Μάρκος Μπόλαρης.

Μετά τη Θωμαρίτα Καλδάρα, ο υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα εκκλησιαστικής και θρησκευτικής διπλωματίας επέλεξε για το πολιτικό του γραφείο και την πρώην Σταρ Ελλάς, Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου!

Η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου. Eίναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Να σας θυμήσουμε Παραίτηση υφυπουργού εξαιτίας...ροζ σκανδάλου!

Όσο για τη Θωμαρίτα Καλδάρα μετά την αποκάλυψη για την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, η ίδια προχώρησε στην υποβολή παραίτησης λόγω και των σχολίων που προκλήθηκαν για τις σέξι φωτογραφίες της.

Θωμαρίτα Καλδάρα: Yπέβαλε την παραίτησή της από το γραφείο του Μπόλαρη η σ3ξι γραμματέας!

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Την παραίτησή της υπέβαλε από το γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, μετά τα σχόλια που προκάλεσαν φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα social media της η Θωμαρίτα Καλδάρα. Ξεσήκωσαν την Αθήνα με την λύρα τους φοιτητές απο την Κρήτη-Τραγούδησαν για τη Μακεδονία!
Η Θωμαρίτα Καλδάρα, η οποία αποσπάστηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, που είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, τον περασμένο Ιανουάριο, μετά τα σχόλια που προκλήθηκαν για τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει, υπέβαλε την παραίτησή της και θα επιστρέψει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κυρία Καλδάρα μέχρι την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του κ. Μπόλαρη, εργαζόταν σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μάκης Βορίδης: Βρέθηκε στο στόχαστρο της μαφίας του Κορυδαλλού!


Στο στόχαστρο της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού και συγκεκριμένα του Κλοντιάν Λεκοτσάι βρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ και συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Μάκης Βορίδης.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο τα μέλη της μαφίας σκόπευαν να του επιτεθούν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου για τη δολοφονία του άτυχου δικηγόρου, καθώς επίσης και σε άλλους συνηγόρους των θυμάτων τους.

Τα παραπάνω προκύπτουν από συνομιλίες που έχει στα χέρια της η Αστυνομία έπειτα από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και από τις οποίες προέκυψε και το σχέδιο απόδρασης του γνωστού βαρυποινίτη με την εξωτερική βοήθεια της γυναίκας δικηγόρου, από δικαστική αίθουσα όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share